25 °C Budapest
red brake white sport car

Pokoli pénzért dobják piacra Magyarországon az új Porsche 911-et: hiába, a luxusért perkálni kell

2024. június 7. 08:58

Debütál a Porsche 911 GTS sorozat plug-in hibrid változata Magyarországon, a kezdő ár több mint 70 millió forint lesz - írja a hvg.hu

A Porsche Magyarországon bemutatta a 911 GTS sorozat első plug-in hibrid változatát, amely több mint 70 millió forintos kezdőárral debütál. Az új modell az 911 GTS széria sportos hagyományait és hibrid technológiáját egyesíti, lenyűgöző teljesítményt és csökkentett károsanyag-kibocsátást kínálva. Az új GTS-t egy 3.0 literes, 6 hengeres benzinmotor és egy villanymotor hajtja, amelyek együttesen 590 lóerős teljesítményt nyújtanak, lehetővé téve, hogy a jármű kevesebb mint 3,5 másodperc alatt érje el a 100 km/órás sebességet.

A plug-in hibrid GTS megjelenésével a Porsche tovább bővíti környezetbarát kínálatát, célzottan azokat az autósokat megcélozva, akik egyaránt értékelik a klasszikus sportautó élményt és a modern technológiai újításokat. Az elektromos hatótáv egy töltéssel 50 km, ami lehetővé teszi a mindennapi rövidebb utak tisztán elektromos módban történő megtételét.

Dúlnak az indulatok az autóiparban

Ha már a hibrid, és teljes elektromos autókról beszélünk, érdemes kitérni arra is, mekkora valóságos árháborút indítottak a kínai gyárak többek között Magyarországon is. Ebből pedig elég nagyot profitált az MG, de mások is. Mégis, május hónapban azért stabilan tartotta magát itthon első helyen a Toyota, míg második helyen a Volkswagen, harmadikon pedig a Suziki futott be.

Te mit gondolsz a saját márkás termékekről?

A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről. Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. Köszönjük!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. június 30. vasárnap
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. június 29. 19:18
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm