24 °C Budapest
The M0 motorway, Budapest / Hungary at night

Érik a gigadugó az autópályán: ezeket az útszakaszokat jobb lesz elkerülni szerdán, csütörtökön

2024. május 7. 15:46

Az M0-s autóúton a 14-es kilométer szelvényben, vagyis Tétény térségben 2024. május 8-án és 9-én este 19 és reggel 7 óra között sávzárás lesz érvényben. Ezen időszak alatt a gyorsforgalmi út felett található portálokon dolgoznak majd a szakemberek. Továbbá május 9-én reggel 8 órától délután 15 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvény környezetében, Törökbálint térségében javítják a burkolatot - közölte a Magyar Közút.

Május 8-9-én, szerdán és csütörtökön este az M0-s autóúton az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába a 14-es kilométer szelvényben két sávot lezárnak a szakemberek este 19 órától másnap reggel 7 óráig Tétény térségében a pálya felett található portálokon zajló munkák miatt, ezalatt és két sávon haladhat a forgalom.

Május 9-én, csütörtökön burkolatjavítás miatt az M0-s autóúton a 2-3 kilométer szelvények környezetében az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába reggel 8 órától 15 óráig dolgoznak a szakemberek Törökbálint térségében, ezalatt egy sávon haladhat a forgalom.

A munkavégzésekre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű digitális táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. A munkaterületek térségében 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A közlekedőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék - közölte a Magyar Közút.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. május 19. vasárnap
Ivó, Milán
20. hét
Május 19.
Forrásvizek napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 19. 16:13
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm