17 °C Budapest
Philadelphia, 2024. június 23.Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje támogatóihoz beszél a philadelphiai Liacouras Centerben rendezett kampánygyûlésén 2024. június 22-én. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban.MTI/EPA/Shawn Thew

Váratlant húzhat Kamala Harris: fájhat Donald Trump feje, ez alól most nem fog tudni kibújni

2024. augusztus 9. 09:44

Szeptember 10-én rendezik meg az első vitát Donald Trump és Kamala Harris között. Úgy tudni, további összecsapásokat is terveznek, és állítólag a CBS rendezne egy vitát a két alelnökjelölt JD Vance (republikánus) és Tim Walz (demokrata) között.

Az ABC News bejelentette, hogy szeptember 10-én rendezi meg az első vitát Donald Trump és Kamala Harris között. A csatorna az X-en (korábban Twitteren) közzétett bejegyzésében erősítette meg a hírt, miután Trump csütörtökön jelezte, hogy nyitott lenne arra, hogy a novemberi választások előtt többször is vitába szálljon demokrata riválisával - írja a BBC.

"Úgy gondoljuk, hogy három vitát kellene tartanunk" - mondta Trump, két további vitára utalva, amelyeknek szerinte a Fox News és az NBC lenne a házigazdája. Kamala Harris csütörtökön egy michigani rendezvényen megerősítette részvételét az ABC vitáján, és később azt mondta, hogy nyitott lenne további vitákra is. Az ABC közölte, hogy a vitát David Muir, a World News Tonight műsorvezetője és vezető szerkesztője, valamint Linsey Davis, az ABC News Live Prime műsorvezetője fogja moderálni.

Trump júniusban egyszer már vitázott Joe Biden elnökkel. Úgy volt, hogy szeptember 10-én ismét összecsapnak, de Biden visszalépett az elnökjelöltségtől katasztrofális teljesítménye miatt. Ez megnyitotta az utat Harris előtt. Trump korábban azt mondta, hogy egy Fox News által rendezett vitát szeretne Pennsylvaniában tartani. Harris kampánya azonban fenntartotta álláspontját: továbbra is szeptember 10-én szeretnének vitázni Trumppal.

Csütörtökön Mar-a-Lago birtokán tartott sajtótájékoztatóján Trump elmondta: további két alkalommal - szeptember 4-én a Fox Newson és szeptember 25-én az NBC-n - szeretne Harris ellen vitázni. Emellett közölte azt is: a CBS rendezne egy vitát a két alelnökjelölt JD Vance (republikánus) és Tim Walz (demokrata) között.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Fox News hivatalos levelet küldött mindkét kampánynak egy szeptemberi pennsylvaniai vita javaslatával. Harris kampánya azonban ragaszkodik ahhoz: "Trumpnak meg kell jelennie" az ABC vitáján mielőtt bármilyen további összecsapást megerősítenének. Trump bírálta Harrist amiatt is, hogy nem fogadta a csatorna riportereinek kérdéseit mióta ő lett a demokraták jelöltje. "Inkompetensnek" nevezte őt és bírálta intelligenciáját. Később Harris újságíróknak azt mondta: megkérte csapatát egy interjú ütemezésére még a hónap vége előtt.

Címlapkép: Shawn Thew, MTI/MTVA 

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?