18 °C Budapest
Houston, 2024. július 25.Kamala Harris amerikai alelnök, a Demokrata Párt nem hivatalos elnökjelöltje beszél az Amerikai Tanárok Szövetségének 88. országos gyûlésén Houstonban 2024. július 25-én. Az elnökválasztást november 5-én tartják az Egyesült Államokban.MTI/AP/Tony Gutierrez

Súlyos bejelentésre készül Kamala Harris: ez az egész amerikai választást boríthatja, retteghet Trump

2024. augusztus 5. 17:03

Kamala Harris amerikai elnökjelölt vasárnap három alelnökjelöltet - Tim Walz minnesotai kormányzót, Mark Kelly arizonai szenátort és Josh Shapiro pennsylvaniai kormányzót - hallgatott meg washingtoni rezidenciáján. Az elnökjelölt várhatóan már hétfőn bejelenti alelnökjelöltjét, majd kedden Philadelphiában lép fel először nyilvánosan az új jelölttel együtt.

Kamala Harris amerikai elnökjelölt vasárnap washingtoni rezidenciáján három alelnökjelöltet - Tim Walz minnesotai kormányzót, Mark Kelly arizonai szenátort és Josh Shapiro pennsylvaniai kormányzót - hallgatott meg, mielőtt végleges döntést hozna, kit választ. Harris várhatóan már hétfőn bejelenti alelnökjelöltjét, majd kedden Philadelphiában lép fel először nyilvánosan az új jelölttel együtt.

A Reuters értesülései szerint Harris kampánya a közösségi médiában is tervez egy bejelentést, amelyben bemutatják az új duót. Az előkészületeket ismerő tisztviselők szerint Harris szombaton találkozott az előválogató csapatával, köztük Eric Holder volt igazságügyi miniszterrel, akinek ügyvédi irodája a potenciális jelöltek pénzügyeit és hátterét vizsgálja.

Holder és irodája minden egyes finalistáról részletes bemutatót tartott. Egy másik potenciális jelölttel, Pete Buttigieg közlekedési miniszterrel pénteken 90 percig találkozott Harris, és források szerint virtuálisan is kapcsolatban áll a jelöltekkel. Kentucky kormányzója, Andy Beshear és Illinois kormányzója, J.B. Pritzker szintén versenyben vannak a posztért. A jelölteket hétfő este vagy kedd reggel tájékoztatják arról, hogy kiválasztották-e őket.

Címlapkép: Tony Gutierrez, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?