25 °C Budapest
Net stop a nice shot.

Ebbe jól belehúztunk: a világ egyik legjobbja ellen kezd Párizsban a magyar teniszező

2024. július 25. 19:30

A 22-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal ellen kezd Fucsovics Márton a párizsi olimpia tenisztornáján.

A csütörtöki sorsoláson kiderült, hogy a világranglistán 83. Fucsovics az első fordulóban a spanyol sztárral csap össze, aki már 14-szer diadalmaskodott az ötkarikás küzdelmeknek is otthont adó Roland Garroson. A mérkőzés győztese minden bizonnyal a 24-szeres Grand Slam-tornagyőztes Novak Djokoviccsal mérkőzhet meg a második fordulóban, amennyiben a szerb sztár túljut az ausztrál Matthew Ebdenen.

"Vegyes érzések vannak bennem" - nyilatkozta a 32 éves Fucsovics a szövetség közösségi oldalán.

Kaphattam volna könnyebb sorsolást is, ugyanakkor még sosem játszottam Nadallal, és talán ez az utolsó lehetőségem, hogy megmérkőzzek vele, ráadásul éppen a Roland Garroson. Nyerni megyek ki a pályára, ő már nincs a legjobb formájában, én most kezdek visszajönni, úgyhogy akár meg is lephetem őt

- nyilatkozta a nyíregyházi teniszező, aki a hír hallatán a Nadalhoz hasonlóan balkezes Velcz Zsomborral folytatta a csütörtöki edzését.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Fucsovics Márton kifejtette, egy hete kezdte újra a tréningeket, már kilencvenszázalékos állapotban van a sérült keze, és nagyon motivált az olimpia előtt. A mezőny másik magyarja, az ATP-rangsorban 49. és jelenleg még Umagban szereplő Marozsán Fábián a francia Ugo Humbert-rel (15.) találkozik a szombaton és vasárnap sorra kerülő nyitókörben.

Párosban Fucsovics és Marozsán a holland Tallon Griekspoorral és Wesley Koolhoffal száll szembe, és továbbjutás esetén a spanyol szuperduó, Nadal és a háromszoros GS-győztes Carlos Alcaraz várhat rájuk.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 7. szombat
Regina
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?