21 °C Budapest
Visszahívja ezeket a HIPP-termékeket a Nébih: nehogy ezt add a gyereknek, mérgező lehet!

Visszahívja ezeket a HIPP-termékeket a Nébih: nehogy ezt add a gyereknek, mérgező lehet!

2024. augusztus 2. 13:25

HIPP Bio termékeket hív vissza a Nébih. A közlemény szerint az érintett termékek a HIPP Bio tál 1 év Állatfigurás tészta zöldségekkel tejszínes szószban, a HiPP Bio tál 1+ év Zöldséges-húsos, burgonyakockákkal és borsóval, a HiPP Bio tál 1-3 év Zöldséges rizs+marha, és a HiPP Bio Egytálétel 1+ év Paella zöldségekkel és csirkével, 250 g. A visszahívás oka, hogy a termékek a fekete nadragulya növény borsószerű magvait tartalmazhatják.

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosító adatokkal megegyező termékeket ne fogyasszák el! A termék forgalmazója a Müller Drogéria Magyarország Bt. A Müller a honlapján tájékoztatta vásárlóit a visszahívásról, az érintett termékek bármelyik Müller üzletbe visszavihetők, a termékek árát blokk nélkül is visszatérítik. A termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékekre vonatkozik.

A Müller a visszahívás tájékoztatóban azt írta: nincs akut egészügyi kockázat, de nagyobb mennyiségben kellemetlenségeket, pl. hasfájást, hányingert, hasmenést okozhat.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 9. 07:41