Ma nyílik a Sugár-mozi

Pénzcentrum
2007. március 22. 13:53

A Sugár üzletközpont felújításának lezárásaként március 22-én nyílik a négytermes Sugár Cinemas mozi, amely magas színvonalú technikai felszereltségével, kiegészítő szolgáltatásaival és frekventált elhelyezkedésével várhatóan hamar a budapestiek egyik kedvenc mozijává léphet elő.

Az Örs vezér terén lévő Sugár üzletközpont több, mint egy éve kezdődött felújításának utolsó lépéseként elkészült és átadásra került a Sugár Cinemas mozikomplexum, amely valószínűleg jelentős piaci űrt fog betölteni, hiszen az üzletközpont vonzáskörzetében eddig nem volt hasonló szórakozási lehetőség.

A hazai mozik között egyedülállóan felszerelt, legmodernebb hangtechnikával és digitális vetítővel is rendelkező Sugár Cinemas megnyitására és első nyilvános vetítéseire március 22-én kerül sor. A Sugár Cinemas 4 termében összesen több, mint 800 férőhellyel várja látogatóit.

A mozi kialakításakor és a kiegészítő szolgáltatások tervezésekor célunk az volt, hogy a Sugár Cinemas ne csak a környéken lakók, de a budapesti családok kedvelt szórakoztatókomplexuma is legyen - mondta el a nyitás kapcsán Porkoláb Péter, a mozi üzemeltetését végző DVDrent Kft. ügyvezetője.

A mozi az aktuális premierek és népszerű családi filmek mellett műsorra tűz régebbi, "örökzöld" kedvenceket és filmsorozatokat is. Az üzemeltetők a túl a látogatók ízléséhez igazították a büfé kínálatát is, ahol a PEPSI kibővített palackos és gépi italválasztéka mellett különleges fűszerkeverékekkel ízesített popcorn várja a mozilátogatókat.

Legnagyobb, 400 fős terme kialakítása révén a Sugár Cinemas a hagyományos mozielőadásokon túl kiválóan alkalmas előadások szervezésére, kistermei pedig ideális helyszínei lehetnek zártkörű vetítéseknek, kisebb vállalati rendezvényeknek is. A mozi mellett egy CD- és DVD-bolt, valamint egy könyvesbolt kapott helyett, illetőleg az üzletközpont első emeletén hamarosan megnyitásra kerül az üzleti szegmenst megcélzó Sugár Event & Conference Center, amely kimondottan vállalati rendezvények és konferenciák magas szintű lebonyolítására kínál lehetőséget.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A visszajelzések azt mutatják, hogy a bővüléssel, a magas színvonalú szolgáltatások számának folyamatos növekedésével, és családias jellegével a Sugár egyre több budapestinek válik ismét kedvenc bevásárlóközpontjává - jelentette ki Szeiler József, a Sugár Üzletközpont igazgatója.

A Sugár Cinemas mögött álló DVDrent Kft. egyben az egyik legnépszerűbb hazai online DVD-kölcsönző szolgáltatás, a DVDrent.hu üzemeltetője. A mozi nyitása a vállalat első jelentős lépése az offline szolgáltatói piacon, amely az online szereplők között egyedülálló profilbővítésnek számít. Mivel a vállalat két fő szolgáltatásának célcsoportja szinte megegyezik, hatékony keresztpromóciós lehetőségek valósíthatók meg ezeken keresztül, amelyek mind a vállalat, mind a filmforgalmazók, mind a DVDrent Kft. egyéb partnerei számára előnyösek lesznek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?