16 °C Budapest
Notebook with crowd funding  sign on a table. Business concept.

Van egy jó ötleted? A Brancsközösség már a megvalósításában is segít! (x)

PR
2024. június 25. 05:00

Az első vásárlók megszerzése nem megy mindenkinek könnyen, pedig vannak működő megoldások. Aki a közösségi finanszírozást választja üzleti ötlete tesztelésére, annak a Brancskozosseg.hu ezentúl nem csak a platformot biztosítja, de a kampány során végig fogja a kezét, legyen szó az adatlap kitöltéséről, kampányvezetésről, -felépítésről, marketingtervezésről és -kivitelezésről. Bemutatjuk a Brancskozosseg.hu új kampánytámogató csomagjait!   

A Brancskozosseg.hu egy olyan online felület, ami összeköti az ötletgazdákat és a vásárlókat, megteremtve ezzel a jutalomalapú közösségi finanszírozás piacát. Ez azt jelenti, hogy a vásárlók valamilyen exkluzív terméket, szolgáltatást kapnak a pénzükért cserébe. Nem adakoznak, hanem egy új termékre, szolgáltatásra fizetnek elő, amit a kampánygazda akkor teljesít, ha sikerrel zárul a kampánya. (Amennyiben nem éri el a kitűzött kampánycélt, úgy a vásárló hiánytalanul visszakapja a pénzét.) 

Az első vásárlók megszerzése nem mindenkinek megy könnyen, a Brancsközösség szakértői 1000-nél is több kampányötletet tanulmányozva azt tapasztalták, hogy sok esetben az az akadálya egy projekt elindulásnak, hogy kampánygazdáknál hiányoznak az alapvető marketingismeretek.

A platform szakemberei erre dolgozták ki a Brancs+ csomagokat, amelyekkel azok is sikerrel építhetik fel saját üzleti ötletükre a közösségi finanszírozási kampányt, akik a termékük vagy szolgáltatásuk kicsiszolásában kiválóak, de a marketingben, a kampánystratégiában és -vezetésben kevésbe jártasak.

A Brancs új csomagjai segítenek pontosan megtervezni a kampányútvonalat, elérni a potenciális vásárlókat, emellett szakértői tanácsokkal és exkluzív anyagokkal látják el a kampánygazdákat.

A Brancs Professional teljes körű támogatást nyújt, beleértve a Brancs adatlap elkészítését, marketing támogatást és üzleti tanácsadást. Személyes konzultációkkal és szakértői segítséggel biztosítja, hogy az ötlet sikeres legyen.

A Brancs+ pedig előre elkészített sablonokkal, részletes tréningekkel és útmutatókkal támogatja a kampányok elindítását és menedzselését. Ez a csomag azoknak ideális, akik önállóan szeretnék kezelni projektjeiket.

Van egy jó üzleti ötleted?

Vágj bele most, és ismerd meg a Brancskozosseg.hu új kampánytámogató csomagjait!  

(x)

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 28. szombat
Vencel
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 28. 19:20