14 °C Budapest
Agyad eldobod: ennyibe kerül 6 nap Hajdúszoboszlón egy 4 fős családnak 2024-ben

Agyad eldobod: ennyibe kerül 6 nap Hajdúszoboszlón egy 4 fős családnak 2024-ben

2024. augusztus 19. 18:33

A közösségi médiában megjelent videóból kiderül, hogy 6 nap egy négy fős családnak nagyjából 560 ezer forint Hajdúszoboszlón. 

A TikTok-ra került fel egy videó, melyben a a_szabi nevű felhasználó arról számol be, hogy menniybe került egy 6 nap Hajdúszoboszlón. A videóben részletesen kitér arra, hogy miket fogyasztottak és milyen programokon vettek részt. "A szállás 170 000 forint, a strandtól kb. 50 méterre"- kezdi a videóben, majd részletesen kitért rá, hogy 

a strandbelépő 23 500 forint per nap, ebben három felnőtt egy gyermekjegy, egy öltözőkabin, kettő napozóhely található. Hogyha szeretnéd használni az aquaparkot, akkor az fejenként plusz egy ötezres. Egy félliteres üdítő 800 forint, egy ásványvíz, körülbelül 400. Sör, kb. 1 000-es a pohár, és 1 750 ha korsóval iszol. Egy sajtos-tejfölös lángos 1 800 forint, hekk 10 deka kilogrammonként 8-900 forint pizza 3-4 ezer forint között, két darab palacsinta kb. 1 600 forint egy csurrosz, egy gombóc fagyi pedig 500 forint körül mozog. Nem mondom, hogy bármit megvettünk, de mi nem főztünk semmit, és így költöttünk napi 65 ezret

- hangzik el, tehát összegezve ez 390 ezer forintot tesz ki, plusz a szállás 170 ezer és így jön ki a videó elején említett 560 ezer forint. 

@_a_szabi

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

♬ Music Instrument - Gerhard Siagian

Iskolakezdés 2024 felmérés

A Pénzcentrum oldalán rendszeresen végzünk nagymintás felméréseket, a mostani a 2024/2025-ös tanév legégetőbb kérdéseire adhat választ: miből teremtik elő a magyar szülők a pénzt az iskolakezdésre, hol milyen tanárokból van a legnagyobb hiány, mi a véleményük az oktatás színvonaláról és vajon jut-e még pénz idén különórára? Ha nevelsz általános iskolás vagy középiskolás gyermeket, kérünk, szánj 5-10 percet a kérdőívünk kitöltésére, ezzel is segíted a munkánkat és hogy valós képet kapjunk az ország helyzetérről.

Címlapkép forrása: MTI/Czeglédi Zsolt

NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 12. csütörtök
Mária
37. hét
Szeptember 12.
Programozók napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?