21 °C Budapest
Budapest, 2023. szeptember 22.A MOL Bubi budapesti közösségi kerékpármegosztó rendszer Corvin sétányon lévõ gyûjtõhelye, kerékpárokkal.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Népszerű szolgáltatást bővít ki a XIII. kerületben a BKK, sok budapesti közlekedő örülhet

2024. augusztus 9. 19:37

Két újabb állomással bővül augusztus közepétől a MOL Bubi közbringarendszer a XIII. kerületben - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Közleményük szerint a két új állomást a Dózsa György úton található Spirál Irodaháznál, valamint a Kassák Lajos utcai Groupama Green Court Office épületénél alakítják ki.

A Lőportáldűlőn megvalósuló fejlesztésekkel - amelyeket társadalmi egyeztetések előztek meg - városszerte már 211 helyszínen lesznek elérhetők a sokak által kedvelt, jellegzetes, zöld biciklik - írta a BKK.

Mint olvasható, az új állomások telepítését a társaság partneri megállapodáson keresztül finanszírozza, az új felvevőhelyek várhatóan augusztus közepétől állnak a "bubizók" rendelkezésére.

A kommüniké szerint a MOL Bubi évek óta egyre népszerűbb: 2023-ban naponta átlagosan több mint 9 ezerszer utaztak a biciklikkel, a tavalyi év legforgalmasabb napján (szeptember 13-án) több mint 18 ezer utazást rögzített a BKK.

Idén hét hónap alatt átlagosan már több mint 10,5 ezerszer "bubiztak" a fővárosban. Májusban rekordszámú utazást mért a társaság, ebben a hónapban több mint 450 ezer alkalommal választották a BKK szolgáltatását - írták.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A BKK egy korábbi felmérése szerint a többség munkába járásra, illetve a munkából hazajutásra (57 százalék) használja a zöld kerékpárokat, emellett sokan intézik ügyeiket, kisebb vásárlásaikat (49 százalék) is MOL Bubival, sőt sokan szórakozni is közbringával járnak (40 százalék). A flottában 2460 kerékpár áll rendelkezésre - olvasható a társaság közleményében.

 

Fotó: Róka László, MTI/MTVA 
 

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?