6 °C Budapest
Az Ötöslottó 42. heti nyerőszámainak sorsolása 2024. 10. 19-én a Duna TV Szerencseszombat című műsorában.

Rendkívüli! Elvitték minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereményét

2024. október 19. 19:49

Gazdára talált minden idők legnagyobb nyereménye az ötös lottón, így újabb milliárdossal bővült a dúsgazdag magyarok elit klubja Magyarországon. A nyertes imába foglalhatja Tótfalusi Fanni kezét, ő indította el ugyanis a számsorsolást október 19-én az Ötöslottón.

Az Ötöslottó 2024. október 19-i sorsolásán megütötték minden idők legnagyobb ötös lottó főnyereményét: egy szerencsés játékos 6 613 905 020 forintot kaszált a "3;10;12;13;33"-as számsorozattal.

Mivel a Luxor utolsó számjegye a 42. heti sorsoláson páratlan volt (U 17), így géppel sorsolták az ötöslottó nyerőszámait a 42. játékhéten. A szerencse digitális gombját ezúttal a műsorvezető, Tótfalusi Fanni nyomta meg, így a nyertes egyértelműen neki (is) köszönheti szerencséjét. Íme a pillanat:

A Szerencseszombat egyik műsorvezetője, Tótfalusi Fanni elindítja az Ötöslottó nyerőszámainak sorsolását 2024. október 19-én.A Szerencseszombat egyik műsorvezetője, Tótfalusi Fanni elindítja az Ötöslottó nyerőszámainak sorsolását 2024. október 19-én.

Ilyen giganyereményre még sosem volt példa Magyarországon: harminchárom hétig nem született telitalálatos szelvény az Ötöslottón. Bár ez korántsem a leghosszabb halmozódás volt a játék történetében. A Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója hozzátette, a jackpot utoljára idén februárban volt hasonlóan magas (akkor 6,523 milliárd Ft-ot ért a jackpot, amit szintén egy játékos vihetett haza), de a mostani nyeremény még azt is meghaladta.

Utoljára negyedévszázaddal fordult elő olyan, hogy egy éven belül kétszer volt TOP1 nyeremény az Ötöslottón. A hatalmas összeg miatt az elmúlt hetekben jelentősen megnőtt a kereslet

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 699 918 forintot igényelnél 6 éves futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 53 004 forintos törlesztővel a CIB Bank nyújtja (THM 12,86%), de nem sokkal marad el ettől az MBH Bank 53 149 forintos törlesztőt (THM 12,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

- tette hozzá Uszkay-Boiskó Sándor, aki azt is elmondta még, hogy azok a játékosok is szívesen tették meg kedvenc számaikat, akik ritkán vásárolnak amúgy számsorsjátékot.

 

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső ÖTÖSLOTTÓ aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 19. szombat
Nándor
42. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?