14 °C Budapest
many keys to open the right door

Itt vannak a legfrissebb hírek a készülő Harry Potter-sorozatról: ennek sok rajongó fog örülni

2024. június 26. 18:03

Francesca Gardiner lesz a showrunner és az egyik executive producer, Mark Mylod pedig executive producerként és több epizód rendezőjeként vesz részt az HBO saját gyártású sorozatának elkészítésében - közölte a Warner Bros. A jelenleg fejlesztés alatt álló új sorozat a Max - leánykori nevén HBO Max, még korábban HBO GO - egyre kiterjedtebb, globális platformján lesz elérhető.

Az HBO a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben Francesca Gardinert (aki dolgozott az HBO Utódlásán, Az Úr sötét anyagain és a Megszállottak viadalán) választotta a hamarosan készülő, eredeti Harry Potter-sorozat showrunnerének és executive producerének, Mark Mylodot (aki dolgozott az HBO Utódlásán, a Trónok harcán és a The Last of Uson) pedig executive producernek és több epizód rendezőjének. A jelenleg fejlesztés alatt álló új sorozat a Max egyre kiterjedtebb, globális platformján lesz elérhető.

Amit már eddig tudunk: A sorozat az executive producerként közreműködő J. K. Rowling nagy szeretetnek örvendő Harry Potter-könyvsorozatának hű adaptációja lesz. Új szereplőgárdával szólítja majd meg a rajongók új generációját, tele lesz fantasztikummal és azokkal a kedvelt figurákkal, akiket a Harry Potter-rajongók már több mint huszonöt éve imádnak. Minden évad világszerte új rajongókhoz viszi majd el Harry Pottert és hihetetlen kalandjait, miközben az immár klasszikussá vált eredeti filmek a franchise középpontjában maradnak, és továbbra is világszerte elérhetők lesznek.

A sorozat írója és executive producere Francesca Gardiner. Mark Mylod executive producerként és a sorozat több epizódjának rendezőjeként működik közre. A sorozatot az HBO gyártja a Brontë Film és TV-vel, illetve a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben. A sorozat további executive producerei: J. K. Rowling, Neil Blair, Ruth Kenley-Letts a Brontë Film és TV részéről, illetve David Heyman a Heyday Films részéről.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 29. vasárnap
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
A siketek világnapja
Szeptember 29.
Tengerészeti világnap
Szeptember 29.
A fehér kendő napja
Szeptember 29.
A szív világnapja
Szeptember 29.
A Szentírás vasárnapja
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 28. 19:20