Stuttgart, 2024. június 19.Varga Barnabás (elöl) és a német Toni Kroos a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 2. fordulójában játszott Németország - Magyarország mérkõzésen a stuttgarti MHP Arénában 2024. június 19-én.MTI/Koszticsák Szilárd

Így van most Varga Barnabás: szülőfalujában gyógyul a válogatott focista

MTI
2024. július 4. 10:28

Szülőfalujában, a Vas vármegyei Szentpéterfán gyógyul a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon súlyos fejsérülést szenvedő Varga Barnabás.     

A magyar válogatott és a Ferencváros csatára a Skócia elleni csoportmeccsen ütközött a levegőben az ellenfél kapusával, majd hosszas ápolás után szállították kórházba, ahol kiderült, hogy több csont eltört az arcában, illetve agyrázkódást szenvedett. Másnap megműtötték, két nappal később pedig kiengedték a stuttgarti klinikáról, a fradi.hu szerdai beszámolója szerint azóta szülőfalujában pihen és gyógyu.

"Köszönöm, most már jobban vagyok, a duzzanat is kisebb lett. Hamarosan kiszedik a varratokat, maszkot kell majd csináltatnom, szóval jó úton járok" - mondta a kétszeres magyar gólkirály, aki azt kérte a sajtó munkatársaitól, mihamarabbi felépülése érdekében ne zavarják őt kérdésekkel, megkeresésekkel.

"Amikor felébredtem a kórházban, egyből szembesültem vele, hogy mennyien aggódtak értem, és érdeklődtek a hogylétem felől. Köszönöm szépen az aggódást, a sok üzenetet mindenkinek! Megpróbálom meghálálni, és minél hamarabb visszatérni, hogy újra a csapat segítségére lehessek, és minél több sikerrel örvendeztethessük meg a szurkolókat" - fogalmazott a FradiMédia stábjának Varga.

Az M4 Sporton jövő kedden 17 órakor adásba kerülő Fradi Tv-ben Varga többek között arról is beszél, mire emlékszik az ütközésből, mit jelentett számára, hogy világsztárok is üzentek neki, hogy lesz-e benne félelem a hasonló helyzetekben, illetve mikorra tervezi a visszatérését.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címlapkép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 7. vasárnap
Apollónia
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 6. 19:22
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm