Sokan gyújthatják be a grilleket a hosszúhétvégén: ha erről megfeledkeznek, súlyos ára lesz
A nyári melegben fontos, hogy hidratáltak maradjunk, így ne feledkezzünk meg a hűsítő italok bekészítéséről sem.
A nyári melegben fontos, hogy hidratáltak maradjunk, így ne feledkezzünk meg a hűsítő italok bekészítéséről sem.
Ha április elejéből indulunk ki, akkor jó hamar kezdetét veheti az idei grillszezon. Mutatjuk, milyen készüléket éri meg venni, és milyet nem, na meg hogy milyenek az árak.
Bár a legtöbben továbbra is a faszenes grilleket keresik, sokak számára pedig egy hibrid sütő lehet az optimális választás.
A nagyobb balatoni településeken kültéri sátrakat állítanak fel, ahol nem-élelmiszer jellegű termékek, így például kerti eszközök és strandfelszerelések is elérhetőek lesznek.
Bár egyszerűnek tűnik első ránézésre, a grillezés mégsem olyan könnyű, mint azt elsőre gondolnánk.
Most , hogy újra itt a jó idő és akár késő estig az udvaron tölthetjük az időt, ismét előkerültek a tárcsák és a grillek.
Hogy ne kelljen minden évben újra beruházni a felszerelésekre, kiegészítőkre, összegyűjtöttünk néhány fontos feladatot, amit mindenképp el kell végezni, mielőtt fejest ugrunk a sütögetésbe.
A nyári hónapok során a különböző ventilátorok, léghűtők és mobilklímák abszolút sztárterméknek számítana.
A balesetekkel járó égési sérülések, füstmérgezések, áramütések sem ritkák, holott ezek nagy része kellő körültekintéssel elkerülhető lenne.
Cikkünkben most annak jártunk utána, mekkora befeketetés egy család számára, ha grillezni szeretne idén nyáron.
Kritikus kérdés: milyen berendezést vásároljunk grillezéshez? És a BBQ-hoz? Vannak darabok 10 ezerért, de 2-3 millióért is.
Ezeket az ételeket, italokat nem ajánlják az onkológusok
Végre elérkeztünk a grillszezonhoz, amikor hajlamosak vagyunk mindent rádobni a forró rácsra ami szembejön. De ez koránt sem biztos, hogy jó ötlet. Hatalmas károkat is okozhatunk!
Sokak számára a grillezés egy időjárástól független hobbi, azonban a legtöbben mégis inkább kellemes, napsütéses időben és tavasztól őszig gyújtják be a lángokat.
Itt a grillszezon! Mire figyeljünk kinti sütögetéskor, hogyan ne kapjunk mindenféle ételmérgezést és betegséget?
Nyáron különösen érdemes ügyelni az élelmiszerbiztonságra: hogyan készítjük el és tároljuk az élelmiszereket, ételeket.
Cikkünkben most annak jártunk utána, milyen alapanyagokat használ grillezéshez a legtöbb magyar, milyen ételeket készítenek és milyen eszközökön. Lássuk, hogy grilleznek a magyarok!
Állandó vita tárgya mind a profi séfek, mind a laikus hobbiszakácsok körében, hogy milyen is a nagybetűs hamburger. A legtöbben a jó minőségű marhahúst és a házi készítést tartják a felejthetetlen ízélmény kulcsának, de ne feledkezzünk meg a zsemléről és a további hozzávalókról sem.
Elindult, vagy már ebben a jó időben tart is a szabadtéri sütés nyári csúcsideje, és egyre többen csinálnak otthon hamburgert. De milyen a jó, mire figyeljünk?
Elérkezett a nyári időszak, amikor elővehetjük kedvenc grill- vagy barbecue sütőinket, és az ezekhez tartozó extrém receptjeinket.