Kötelező start: 3 nap múlva a Neten vannak a tarifák

Pénzcentrum
2006. október 18. 13:00

A Groupama Biztosító és a Cora (Magyar Hipermarket Kft.) a mai napon meghosszabbította és kibővítette a tavaly megkötött együttműködését. Mostantól mind a 7 Cora áruházban elérhetővé válnak a Groupama termékei, és az idén ismét elsőként a társaság október 21-től nyilvánosságra hozza a jövő évi KGFB tarifáit.

A Cora lesz az első bevásárlóközpont jövőre, ahol a biztosítás "vonalkód terméké" válik, tehát a vásárló a kasszánál fizetnek érte, ugyanúgy mintha bármely más terméket vásárolnának meg. Adódik a kérdés, hogy azok a vásárlók akik rendelkeznek hűségkártyával, felhasználhatják-e pontjaikat egy-egy biztosítási termék megvásárlásához. A Cora szakemberei elmondták, hogy időszakos akció keretében fog működhet majd ez a megoldás, azonban egyelőre nem szeretnék bevezetni, ezt a fajta fizetési módot.

A Cora áruházakban a KGFB, casco utas-és lakásbiztosítási termékek érhetők el, de a jövőben életbiztosítási termékek bevezetését is tervezi a két cég.

Francois Maresquier, a Groupama Biztosító Zrt. Vezérigazgatója elmondta, hogy 30-100 millió forintos díjbevételt várnak el a következő évben áruházanként.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

A társaság az idei évben 7 százalékos szerződésszám növekedésre számít a kgfb termékénél (jelenleg 80 ezer ügyfél képzi a Groupama "kötelező" állományát). Az idei tarifák kialakításánál a már meglévő állomány megtartása és enyhe növelése volt a fő szempont, tehát sem dömpingárakra sem pedig drasztikus emelkedésre nem számíthatunk a társaságtól.

Azok az ügyfelek akik október 21-29. között regisztrálnak az üzletközpontokban, valamint november 30. előtt kgfb szerződést kötnek és rendelkeznek a Cora hűségkártyával. 2 millió forint értékű (kb. 8000 az éves díja), 1 éves balesetbiztosítást kapnak ajándékba.

PC BLOGGER & PODCASTER
MEDIA1  |  2024. szeptember 7. 21:12
Az ATV bejelentette, mikortól lesz látható régi-új munkatársa, Somos András a Fórum műsorvezetőjekén...
Összkép  |  2024. szeptember 7. 14:55
Közép-Európa országainak gazdasága akkor tud tovább erősödni, ha részben eltérő geopolitikai és gazd...
Kasza Elliott-tal  |  2024. szeptember 7. 07:00
Tegnap kijött Justin Law listája az osztalékfizető részvényekről, sorba is rendeztem őket gyorsan, i...
Kiszámoló  |  2024. szeptember 6. 18:04
Hitelügyintézős Gáborunkat kértem meg, hogy írjon egy rövid összefoglalót, hogyan állnak most a laká...
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 8. vasárnap
Mária, Adrienn
36. hét
Szeptember 8.
Kisboldogasszony
Szeptember 8.
A Magyar dal napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 7. 19:17