11 °C Budapest
fehér kisbusz gyorsan megy az autópályán

Vadiúj autómegosztó érkezett Magyarországra: itt elérhető a szolgáltatás

2024. szeptember 30. 15:01

2024. szeptember 15-én elindult Magyarországon az 123 Transporter, autómegosztó szolgáltatás, amellyel kisteherautót bérelhetünk - olvasható a cég közleményében. Az Ausztriából érkező furgonbérlés a bevezető időszakban budapesti és Budapest környéki OBI üzletházak parkolójában lesz elérhető. A járművek az egész ország területén, külön kilométerdíj nélkül, időalapú bérléssel, a nap 24 órájában használhatók. A szolgáltatás 18 éves kortól, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezőknek, az 123 Transporter mobilapplikáción keresztül bármilyen papírmunka nélkül, teljesen digitálisan vehető igénybe.

Megérkezett Magyarországra az osztrák 123 Transporter autómegosztó, amelynek köszönhetően B-kategóriás jogosítvánnyal mobilapplikáción keresztül bérelhetünk kisteherautót három méretben, mindenfajta papírmunka nélkül, a nap 24 órájában. A szolgáltatás rugalmasan és egyszerűen elérhető: a felhasználóknak nincs más dolguk, mint hogy az 123 Transporter applikációját letöltsék a Google Play-en vagy az Apple Store-on keresztül, vezetői engedélyükről feltöltsenek egy fotót, és már le is foglalhatják a számukra legmegfelelőbb furgont.

A szolgáltatás 2024. szeptember 15-étől összesen hét, Budapesten és Budapest környékén található OBI üzletház parkolójában érhető el. A kezdeti időszakban rendelkezésre álló, 20 L, XL és XXL méretű kisteherautót számláló flotta már 2024 októberében újabb 15 furgonnal bővül. A különböző rakodótérrel ellátott járműveknek köszönhetően – az L esetében 7m³, az XL-nél 11m³, az XXL esetében pedig 11m³-nél nagyobb kocsiszekrénybe pakolhatunk – mindenki pont olyan méretű kisteherautót választhat, amilyenre éppen szüksége van. Az autók mindhárom méretben azonos feltételekkel állnak a felhasználók rendelkezésére.

Hogy vonzó alternatívát nyújtson a hagyományos, papíralapú furgonbérléssel szemben, a szolgáltató arra törekszik, hogy minden felhasználó részére kedvező áron legyen elérhető. A teherszállítás gyakran macerás ügy, melynek során a szállított tárgyak mellett a járművet és a rakodóteret is érhetik kisebb sérülések és szennyeződések. A szolgáltató méltányos mérlegelés alapján nem számol fel plusz költséget az olyan kisebb károkért, amelyek a teherszállítás rendes velejáróinak számítanak (kisebb sérülések, szennyeződések). Akiknek fontos a teljes körű biztonság, a szolgáltatónál természetesen több, a baleseti károktól a lopásig terjedő káreseményre vonatkozó önrészcsökkentő konstrukció közül választhatnak.

A szolgáltató flottájában Ford Custom és Ford Transit típusú kistehergépjármű érhető el. A bérlésre váró járművek tehergépkocsikkal szerzett rendkívüli járműkezelési jártasság nélkül, csak B-kategóriás személyautókkal szerzett tapasztalat birtokában is igénybevehetők.

JÓL JÖNNE 2,6 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 584 927 forintot igényelnél 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 57 984 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 58 104 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Az 123 Transportert 2020-ban alapították Ausztriában, mára már három országban több, mint 500 járműből álló flottát üzemeltet. A vállalat a kezdeti ausztriai sikerekre támaszkodva szolgáltatásait 2023-ban Németországban is elérhetővé tette, a következő állomás pedig Csehország lett 2024-ben.

 

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 30. hétfő
Jeromos
40. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?