23 °C Budapest
Two men reporting a car crash for the insurance claim,main focus on red triangle

Csak erős idegzetűeknek! Brutális karambol a 67-es főúton: mindent rögzített a kamera

2024. augusztus 3. 10:45

Mozgó tereléssel végeztek kaszálási munkálatokat a Magyar Közút kaposvári munkatársai a 67-es főúton, amikor egy figyelmetlen sofőr fékezés nélkül rohant bele a külső sávban lévő előjelző autóba. A balesetet rögzítette a forgalomfigyelő kamera, és az erről készült felvételt a társaság Facebook-oldalán is közzétették.

A Magyar Közút közleménye szerint az előírásoknak megfelelően kihelyezték a munkaterület előtt az előjelző táblákat, valamint digitális kijelzőkön is felhívták az autósok figyelmét a terelésre. Ennek ellenére, úgy tűnik, hogy a balesetet okozó sofőr még azt sem vette észre, hogy az előjelző járműveken több jól látható fényjelzés is működött.

A becsapódás következtében az előjelző autó megpördült és nekicsapódott a szalagkorlátnak. Az ütközés hatására totálkáros lett: kiszakadt a bal hátsó tengelye, eldeformálódott az alváza és sérült a platója is. Szerencsére az előjelző jármű sofőrje könnyebb sérülésekkel megúszta az esetet, saját lábán tudott kiszállni az autóból. Íme az ijesztő felvétel:

Az eset kapcsán a Magyar Közút ismételten felhívta az autósok figyelmét arra, hogy mindig figyeljenek oda vezetés közben és vegyék komolyan az előjelző és figyelemfelhívó táblákat.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 9. hétfő
Ádám
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?