Stabil hozam és biztonság a befektetőknek (x)

Stabil hozam és biztonság a befektetőknek (x)

PR
2024. szeptember 16. 05:00

A műtárgypiac egyre népszerűbb a befektetők körében, mivel stabil értéknövekedést és pénzügyi biztonságot kínál a gazdasági bizonytalanságokkal szemben.

A gazdasági környezet változásai és a piaci ingadozások miatt a befektetők egyre inkább alternatív eszközöket keresnek, hogy portfóliójukat biztonságban tudják. Az egyik legvonzóbb lehetőség a műtárgypiac, ahol a különböző művészeti alkotások, antik tárgyak és ékszerek egyaránt stabil értéknövekedést biztosítanak.

A műtárgyak – legyen szó festményekről, antik bútorokról, arany- és ezüstékszerekről – hosszú távon is kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak. Nemcsak esztétikai értéket képviselnek, hanem, jól kiválasztva, komoly anyagi megtérülést is hozhatnak, különösen az inflációval sújtott időszakokban. A művészeti piac így egyre nagyobb figyelmet kap a befektetők részéről, akik biztonságos alternatívákat keresnek hagyományos befektetési eszközeik mellé.

A hazai piacon a BÁV ART Aukciósház és Galéria kiemelkedő szereplőként segíti a befektetőket. Több mint 250 éves tapasztalatukkal és szakértő becsüseik segítségével pontosan megállapítják a műtárgyak piaci értékét, ezzel biztosítva, hogy az ügyfelek a legjobb feltételekkel tudják értékesíteni vagy megvásárolni tárgyaikat. A BÁV ART nemcsak a műgyűjtők, hanem a pénzügyi befektetők számára is ideális választás, hiszen a műtárgyak biztonságos fedezetet nyújtanak az infláció ellen.

A művészeti alkotások értéke évről évre nő, és különösen keresettek a neves hazai és nemzetközi festmények, antik tárgyak. A BÁV ART szakértői nem egy esetben találtak már olyan műtárgyakat is, amelyekről tulajdonosaik nem is gondolták, milyen jelentős anyagi értéket képviselnek.

Gyors és kényelmes értékbecslés

A BÁV ART nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az ügyfelek számára könnyű és kényelmes legyen a műtárgyak értékbecslése. Az érdeklődők online és személyesen is elindíthatják az értékbecslési folyamatot, akár fotók alapján is, így nem kell feltétlenül személyesen elvinniük a tárgyakat valamelyik galériába. Az online ajánlatkérő felület gyors és hatékony, és az ügyfelek öt munkanapon belül részletes értékbecslést kapnak.

Az aukciósház egész évben várja az érdeklődőket, illetve 2024. október 4-éig a kollégák még gyűjtik a tárgyakat a 84. Művészeti Aukcióra. A BÁV ART Aukciósház és Galéria folyamatosan elérhető mind a gyűjtők, mind a befektetők számára, akik műtárgyakkal szeretnék növelni vagyonukat és biztos pénzügyi hátteret keresnek.

(x)

NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 18. szerda
Diána
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 18. 21:17