Nem mindennapi gasztro fogással rukkoltak elő a III. Hódfesztiválon a Békés vármegyei csapat tagjai: töltött káposztát késztettek bükkfán füstölt hódcombbal.

Nem túl fényes a pálinka renoméja Magyarországon belül. A fogyasztókért folytatott versenyről, valamint az ágazat kihívásairól a deszki Gong Pálinkaház ügyvezetője, Dr. Zámbó Anita beszélt a HelloVidéknek.
Nemzeti italunkról, a pálinkáról szinte a világ bármely pontján beazonosítanak bennünket, mert aki egyszer felhajtott egy jó ízes stampedlit, örökre megjegyzi annak karakteres, intenzív ízét. Országhatáron belül azonban már nem ilyen fényes „tüzes vizünk” renoméja.
A pálinka kultúrájáról, a fogyasztókért folytatott versenyről, kihívásokról, valamint a házi pálinkafőzésről kérdezte a HelloVidék az ország legeredményesebb kereskedelmi pálinkafőzdéjének választott deszki Gong Pálinkaház ügyvezetőjét, Dr. Zámbó Anitát.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Az újratölthető flakonok a kozmetikai iparba is betörtek (+Videó)
A Respray flakonokat már 30 üzletben tölthetjük újra.
-
Meghívó (x)
XXVII. közgyűlését tartja az MGYOSZ
Portfolio Gen Z Fest 2025


