A Parlament közvetlen szomszédságában működő Pick Bistro & Lángosban mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, ha megkívánunk egy lángost.
A Costes, az Onyx és a Borkonyha megnövekedett forgalmához hasonlóan az idén márciusban Michelin-csillaggal díjazott Tanti is százszázalékos kihasználtsággal üzemel.
Egy-egy ilyen étterem a magas működési költségek miatt azonban nem feltétlenül nyereséges, van, amelyik nullszaldós, de olyan is, amely évről évre több tíz milliós veszteséget termel. Sok vendég érkezik Skandináviából és Nagy-Britanniából, de a főzéshez használt alapanyagok többsége is külföldről jön - írja a Magyar Nemzet.
Ausztrián kívül egy szomszédos országnak sincs Michelin-csillagos étterme, és Prágának is be kell érnie kettővel a magyar főváros négy elismeréséhez képest.
A kiadvány anonim kritikusai öt szempontot vesznek figyelembe: az ételek minősége, a sütés, főzés, ízesítés tökéletessége, a konyha eredetisége, stílusa, az ár-érték arány, illetve a látogatások gyakorisága.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Az újratölthető flakonok a kozmetikai iparba is betörtek (+Videó)
A Respray flakonokat már 30 üzletben tölthetjük újra.


