Santorini, Greece - August 4, 2021: Wizzair Airbus A321 airplane at Santorini airport (JTR) in Greece.

Óriási bejelentést tett a Wizz Air: jönnek a 4000 forintos repjegyek, így lehet hozzájutni

2024. augusztus 13. 13:32

Európában elsőként a Wizz Air olcsó, last minute utazási lehetőséget biztosít ügyfeleinek 12 hónapon keresztül 599 euróért. A fix díjért megvásárolt tagsággal 2024 szeptemberétől napi járatokra válthatnak jegyet az utasok szegmensenként 9,99 eurós áron - vagyis cirka 4 ezer forintért. A tagsággal az első járat teljesen ingyenes - közölték.

A Wizz Air elindítja “All You Can Fly” programját, amellyel egy év alatt a légitársaság 800 célállomást kínáló hálózatának számos járatára foglalhatnak jegyet kedvező áron az utasok évi 599 euróért. A WIZZ All You Can Fly tagsági az első ilyen típusú program Európában. Az éves díjért cserébe egy éven keresztül a légitársaság teljes hálózatán 9,99 euróért foglalhatnak jegyet a tagok, biztosítva, hogy akkor utazzanak, amikor csak szeretnének és mindezt alacsony jegyárak mellett tehessék.

A tagság egy utas számára 12 hónapig érvényes, és tökéletes választás a mindig legújabb kalandokat tervező gyakori utazóknak. Az ügyfelek 72 órával az indulás időpontja előtt választhatnak a rendelkezésre álló úti célok közül. A légitársaság most egyedi lehetőséget kínál az utasoknak: előértékesítési időszakban alacsonyabb áron, már 499 euróért kínál 10 ezer All You Can Fly tagságit augusztus 13. 10:00 óra és augusztus 15. 25:59 között. Az utasok 2024. szeptember 25-től foglalhatnak jegyet a Wizz Air hálózatában, amelyben 50 ország 200 városába repülhetnek 800 járaton.

A tagság az egyéb szolgáltatásokat, mint a poggyászfeladást, vagy ülőhelyválasztást nem tartalmazza, de a foglalás során a rendeléshez adható. Az ülőhelyek elérhetősége a járat kihasználtsáságától függ, a tagsági díj fejében nem minden járaton lehet ülőhelyeket foglalni. Az ügyfelek 2024. szeptember 25-től foglalhatnak jegyeket a tagsággal.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?