Budapest / Magyarország - 2020. március 9: Wizz Air Airbus A320 HA-LPO típusú utasszállító repülőgép érkezése és leszállása a Budapest Airport repülőtérre.

Mi folyik itt? Már kora reggel brutál késésben a Wizz Air: rengeteg magyar héderezhet a reptéren

2024. július 17. 10:12

Kora reggel arról tájékoztatta utasait a Wizz Air, hogy a Koppenhágából Budapestre 11:30-kor induló járat 2 órát késni fog - számolt be olvasónk.

Már kora reggel bő 2 órás késést jelentett be a Wizz Air Koppenhágábó Budapestre tartó járatára. A Pénzcentrum olvasója jelezte, hogy már 8 óra előtt értesítette a légitársaság, hogy fennakadások vannak, így a 11:30-ra kiírt indulás 13:30-ra tolódik.

Már kora reggel előre tudják, hogy kétórás késés lesz délelőtt?! Nekem ne mondja senki, hogy ez nem az ő hibájuk

- írta olvasónk, aki reggel 6:21-kor kapott erről SMS-t a társaságtól. Mint dél körül megírta: közben kaptak fejenként egy-egy 37 dán koronás (kb. 2000 Ft) kupont, amit a reptéri boltokban lehet levásárolni.

Az európai légi közlekedés kapcsán több hete járatkésésekről, -törlésekről és kellemetlenségekről szólnak a hírek. Mint korábban kiderült, a nyár legkritikusabb hetén éppen Budapest miatt alakult ki a legtöbb késés az európai légtérben. Nem elsősorban a le- és a felszállások, hanem az átmenő forgalom kezelése volt kritikus. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. augusztus 27. kedd
Gáspár
35. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?