Napfelkeltekor felszálló repülőgép,

Itt a Wizz Air újabb nagy bejelentése: három új úti cél érhető el Budapestről

2024. július 2. 19:31

A Wizz Air légitársaság bejelenti, hogy újabb három közvetlen járatot indított el Budapestről - olvasható a társaság mai közleményében. A vállalat nagyfokú útvonalbővítése nyomán az utazni vágyók a nemrég bevezetett Brüsszel-Zaventem, Stuttgart és Valencia után a magyar fővárosból már Brassóba, Bukarestbe és Jerevánba is repülhetnek. A járatokra a jegyek a Wizz Air weboldalán, valamint a légitársaság mobilapplikációján keresztül elérhetők.

Románia két fontos központjával bővül a Wizz Air kínálata Budapestről. A főváros, Bukarest jelentős építészeti emlékei, többek közt palotái, kolostorai és diadalíve kihagyhatatlan látnivalókat szolgáltatnak. Az erdélyi koronavárosként is ismert Brassó pedig szintén történelmi múltja és a Déli-Kárpátok öleléséből származó kirándulóhelyei miatt lehet örökre szóló élmény az utazók számára.

Idén nyártól Örményország is elérhető Magyarországról: a felfedezni vágyók közvetlenül Jerevánba repülhetnek, ahol az év nagy részében napsütéses idő kényezteti az ide látogatókat. A látványos építészeti különlegességek között szerepel a lépcsőzetes Cascade komplexum, az Operaház, a világ egyik leggazdagabb középkori könyvtára, a Matenadaran múzeum, valamint rengeteg olyan hangulatos és pezsgő köztér, amelyet semmiképp nem érdemes kihagyni.

A Wizz Air folyamatosan törekszik útvonalhálózatának bővítésére, ezt bizonyítja az új, közvetlen járatok elindítása is. A légitársaság az idei új útvonalak bevezetése mellett 2024 júniusában két újabb modern Airbus A321neo repülőgépet állított üzembe a budapesti bázisán, így már 16 repülőgéppel szolgálja ki a magyar utasokat a fővárosból.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 4. csütörtök
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm