6 °C Budapest
Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. augusztus 16.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2023. augusztus 16.)

2023. augusztus 16. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2023. augusztus 16., szerda.

Névnap

Ábrahám

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 387.97 Ft
CHF: 404.8 Ft
GBP: 451.58 Ft
USD: 355.43 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 13765 Ft
MOL: 2668 Ft
RICHTER: 9195 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2023.08.17: Gomolyfelhős, napos időre számíthatunk helyenként záporesővel, zivatarral. Zivatarokat leszámítva mérsékelt marad a légmozgás. A minimum-hőmérséklet általában 15 és 20 fok között, a hidegre hajlamos helyeken ennél pár fokkal alacsonyabban alakul. A csúcsérték 27 és 32 fok között valószínű.

2023.08.18: Többórás napsütésre lehet számítani gomolyfelhőkkel. Helyenként erőteljessé válhat a gomolyfelhő-képződés, és ott a délutáni órákban zápor, zivatar is kialakulhat. A zivatarokat leszámítva mérsékelt lesz a légmozgás. Hajnalban általában 16, 21 fok között, de a hidegre hajlamos helyeken 16 fok alatt alakul a hőmérséklet. Délutánra 30 és 34 fok közé melegszik fel a levegő.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés Az időszak nagyobb részében viszonylag nyugodt időjárás ígérkezik, amely kedvezőtlenül befolyásolja a levegőminőséget. A délutáni, kora esti órákban a fotokémiai szennyezőanyagok koncentrációja várhatóan meghaladja az egészségügyi határértéket. (2023.08.16. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Hagyományos értelemben vett fronthatás nem terheli a szervezetünket, de közvetett módon negatívan befolyásolja szervezetünk működését a kifejezetten magas indexekkel rendelkező UV-B sugárzás. Ilyenkor ugyanis rövid idő alatt keletkezhet bőrpír, illetve leégés, amely a melanoma kialakulását segíti elő. (2023.08.15)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 18. péntek
Lukács
42. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?