Időjárás: mire számíthatunk ma? (2018.04.25)

2018. április 25. 07:59

Sapka? Sál? Rövidgatya? Strandpapucs? Hiába nézel ki az ablakon, mégsem tudod eldönteni, mit vegyél fel ma? Segítünk! Ilyen időjárásra készülj most szerdán (2018.04.25).

Nem tudod, mit vegyél fel reggel? Kíváncsi vagy várható-e csapadék, illetve mire számíthatsz, ha autóba ülsz? Esetleg a napi orvosmeteorológiai előrejelzés, pollen és UV helyzet is érdekel? Itt a Pénzcentrum napi időjárásjelentése:

Mutatjuk, milyen időjárásra készülj most szerdán (2018.04.25).

36 órás előrejelzés

Szerdán megélénkülő délnyugati áramlással ismét melegebb levegő érkezik térségünkbe, 25-30 fokos csúcshőmérséklet valószínű. A túlnyomóan napos időben csak kis eséllyel alakulhat ki északnyugaton az esti órákban egy-egy zápor, zivatar. Csütörtökön kezdetben északon számíthatunk záporokra, majd egy hidegfront hatására délutántól a déli tájak kivételével záporos, északkeleten akár zivatarokkal tarkított idő is lehet. Erős, viharos északnyugati szél várható. Északnyugaton 20 fok alatt alakulnak a maximumok, délkeleten ugyanakkor még 26-27 fokig melegszik a levegő.

Közlekedésmeteorológiai jelentés

Szerdán napos, kissé szeles idő ígérkezik. Kis eséllyel egy-egy zápor, zivatar csak az esti órákban északnyugaton alakulhat ki, melynek környezetében vizes, csúszós utakra kell számítani. Az ország nagy részén élénk, északkeleten erős lesz a délnyugati szél, mely kissé csökkentheti a menetstabilitást. A napos időben érdemes lesz vezetés közben napszemüveget viselni. Ajánlott a fokozott óvatosság, hiszen a melegben csökken a reakcióidő, tompábbak, fáradékonyabbak lehetnek a sofőrök. Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

Szerdán nem lesz front térségünkben, azonban a melegfrontra fokozottan érzékenyek körében enyhébb migrén és álmosság is jelentkezhet, alvászavarokat is tapasztalhatnak. Egyeseknél szétszórtság, fáradékonyság jelentkezhetnek, intenzívebbé válhatnak a gyulladásos panaszok is. Kora délután a naposabb tájakon az UV-sugárzás elérheti az erős fokozatot, ezért ügyeljünk bőrünk védelmére, viseljünk napszemüveget! Egészségünk megőrzése érdekében fogyasszunk minél több szezonális zöldséget, gyümölcsöt!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

KATTINTS! Folyamatosan frissülő időjáráshírek aloldalunkon

NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?