19 °C Budapest
Senior woman, shock and winner of competition on laptop, home and omg for announcement or info. Elderly person, surprise and happy for giveaway or lottery, hiding and discount or bonus on technology

Minden idők harmadik legnagyobb nyereménye vár egy szerencsés magyarra: brutálisat kaszálhat

2024. szeptember 26. 20:04

30 hete nincs telitalálatos az Ötöslottón, így Magyarország legismertebb számsorsjátékán az ezen a héten a megnyerhető összeg már 5,727 milliárd forintra duzzadt. Ebből az összegből akár már többrészes tévéshow-t vagy filmsorozatot is lehet készíteni, a szerencsés nyertes nyilvánvalóan továbbra is a saját és családjának boldogulását fogja elsősorban segíteni a nyereménnyel.

Márciusban volt utoljára telitalálat az Ötöslottón, akkor 227 millió forintot vihetett haza a játékos. Azóta, senki sem találta el mind az öt számot, így az összeg több mint huszonötszörösére duzzadt. A több mint 5,7 milliárdos főnyeremény a harmadik legnagyobb nyereményösszeg az Ötöslottó 57 éves történetében. Ennyi pénzből már álmokat lehet valóra váltani. Az álomnyeremény küszöbén azonban a nagynyerteseink jellemzően visszafogottabban nyilatkoznak, ingatlanvásárlást és utazást terveznek leginkább.

Az elmúlt 29 hét alatt több mint 700-an voltak csak egy számra a telitalálattól, egészen pontosan 707 játékos ikszelt helyesen négy számot, nyereményük átlagosan elérte a 2 millió forintot. A jelenlegi halmozódási ciklusban a leggyakrabban kihúzott számok között van a 77-es, az 58-as, az 54-es, a 38-as, és a 34-es, ezek már négyszer is kikerültek a sorsológömbből az elmúlt időszakban. A számstatisztikákat böngészve azonban látható, hogy vannak olyan számok is, amelyek ebben a halmozódási időszakban még nem kerültek Fortuna istennő kegyeltjei közé. Ilyen például a 3-as, a 10-es, a 24-es, a 61-es és a 90-es.

A nyeremény halmozódására egyébként 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyereményt a részvételi szabályzat szerint a többi nyertes között kerül osztják el, de erre a játék 67 éves története során még egyszersem volt példa. A nyeremény kifizetésének alapfeltétele, hogy a nyertesnek Magyarországon működő bankban nyitott forint alapú folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben csak banki átutalással történhet.

Minden idők eddigi legnagyobb Ötöslottó nyereménye idén került egy szerencsés játékoshoz. A 6,523 milliárd forintot érő számok 2024. 8. játékhetében kerültek kisorsolásra.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 38. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2024/38. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem volt telitalálat, így a 39. héten már 870 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 27. péntek
Adalbert
39. hét
Szeptember 27.
Kutatók éjszakája
Szeptember 27.
Idegenforgalmi világnap
Szeptember 27.
A Google születésnapja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?