12 °C Budapest
Nyugodt ember otthon tévézik. Videostreaming koncepció

Brutál áremelést jelentett be Magyarországon a Prime Video: több mint duplájára drágul a havidíj

2024. szeptember 3. 15:39

A Prime Video előfizetői számára jelentős áremelkedés lép életbe 2024. szeptember 3-tól, amikor a havi díj 899 Ft-ról 1900 Ft-ra növekszik. Az Amazon a változást azzal indokolja, hogy ezzel is biztosítani kívánják a szolgáltatás folyamatos fejlesztését és bővítését. Az árváltozás az előfizetőkre 2024. október 4. után vonatkozik, akiknek lehetőségük van a díjemelés előtt lemondani az előfizetésüket, ha nem értenek egyet az új feltételekkel.

2024. szeptember 3-tól a Prime Video előfizetés díja havi 899 Ft-ról havi 1900 Ft-ra változik - áll az előfizetőknek küldött értesítésben. Mint írják,  azért emelik az árat, hogy a jövőben is minél többet tudjanak befektetni abba, hogy a szolgáltatás még értékesebbé váljon előfizetőink számára.

Az Amazon Prime Video bővítette az elérhető Amazon Original sorozatok számát, és továbbra is több száz filmmel és sorozattal bővítik könyvtárukat.

Meglévő előfizetőként az új ár az előfizetők számára a 2024. október 4-át követő első előfizetési időszakától kezdődően lesz érvényes. Aki nem ért egyet ezzel az árváltozással, előfizetését bármikor lemondhatja.

Mint korábban beszámoltunk róla, az egykori televíziós szerződések után, szokatlannak tűnhet, hogy a streaming az előfizetéseket bármikor lemondhatjuk, majd ismét aktiválhatjuk mindenféle nehézség, komolyabb ügyintézés nélkül. Éppen ezt tartják üzletileg a streaming-modell legnagyobb kihívásának, hiszen az egyszerű lemondási feltételekkel kihívás megtartani a felhasználókat. Ha figyelembe vesszük az azonnali lemondás lehetőségét, a megjelenések gyakoriságát például egy sorozat epizódjainál, illetve, hogy sok tartalom elérhető már több felületen is, akkor komoly összegeket spórolhatunk meg könnyedén minden hónapban egy gyors újratervezéssel. De vajon mennyi pénz megy el pontosan a filmezésre? Megérheti gyorsan „ledarálni” a top sorozatokat hétvégén, majd a következő hónapban egy másik szolgáltató filmjeit nézni? Erről bővebben az alábbi cikkben írtunk:

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 15. vasárnap
Enikõ, Melitta
37. hét
Szeptember 15.
Nemzetközi prosztata nap
Szeptember 15.
A mozdonyvezetők napja
Szeptember 15.
Limfóma világnap
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?