Horror árak a fővárosi csúcséttermekben: ennyiért rendeli a karácsonyi menüt, aki megteheti
Egyre többen választják az éttermi rendelést a karácsonyi menü elkészítése helyett.
Egyre többen választják az éttermi rendelést a karácsonyi menü elkészítése helyett.
Látits Miklós, a Kacsa- és Lúdszövetség titkára ugyanakkor nem számít idén jelentős drágulásra, így az is fellélegezhet, aki kacsát tenne az asztalra karácsonyi vacsora gyanánt.
Nincs könnyű helyzetbe a hazai vendéglátószektor, a kereslet apad, a költségeik viszont folyamatosan emelkednek
Kezdődik az aszúszüret a Tokaji borvidéken: mit érdemes tudni erről a különleges hungarikumról, hogyan hasznosíthatjuk a magyar gasztronómiában?
Melyek azok a kedvelt, magyar alapanyagok, amiket előszeretettel dolgoznak fel a vezető magyar éttermek? Ennek jártunk most utána, illetve megnéztük azt is, hogy ezek ára miként alakul a nagyobb áruházakban.
A hízott kacsamáj sütése kacsahájban: Így történik a hizott kacsamáj sütése, illetve a fagyasztott kacsamáj sütése bármilyen ételhez. A kacsamáj sütése kacsazsírban az igazi.
Japán egyik legnagyobb étteremláncának bisztróiban szolgálják fel azokat az egytálételeket, amelyeknek egyik magyar alapanyaga a kacsamell, kacsa- és libamáj. A magyar termékeket Kelet-Magyarország termelői állítják elő, kiváló minőségben.
Újra fenyeget a madárinfluenza.
Nő a magyar libamáj- és pecsenyekacsa-export.
"Ostoba állat barát társadalomba élünk .."
A szakemberek is csak nehezen tudják megkülönböztetni, mit vesznek.