Sokan gyújthatják be a grilleket a hosszúhétvégén: ha erről megfeledkeznek, súlyos ára lesz
A nyári melegben fontos, hogy hidratáltak maradjunk, így ne feledkezzünk meg a hűsítő italok bekészítéséről sem.
A nyári melegben fontos, hogy hidratáltak maradjunk, így ne feledkezzünk meg a hűsítő italok bekészítéséről sem.
A gázgrillnél nem kell bajlódni a tűzrakással, egyenletes hőmérsékleten lehet vele sütögetni, de az a bizonyos plusz zamat lehet, hogy hiányozni fog.
Mikró vásárlás előtt állsz? Mérd fel az igényeidet! Árban hatalmas a szórás a jók között is.
Ha április elejéből indulunk ki, akkor jó hamar kezdetét veheti az idei grillszezon. Mutatjuk, milyen készüléket éri meg venni, és milyet nem, na meg hogy milyenek az árak.
Bár a legtöbben továbbra is a faszenes grilleket keresik, sokak számára pedig egy hibrid sütő lehet az optimális választás.
Bár egyszerűnek tűnik első ránézésre, a grillezés mégsem olyan könnyű, mint azt elsőre gondolnánk.
Most , hogy újra itt a jó idő és akár késő estig az udvaron tölthetjük az időt, ismét előkerültek a tárcsák és a grillek.
A balesetekkel járó égési sérülések, füstmérgezések, áramütések sem ritkák, holott ezek nagy része kellő körültekintéssel elkerülhető lenne.
Kritikus kérdés: milyen berendezést vásároljunk grillezéshez? És a BBQ-hoz? Vannak darabok 10 ezerért, de 2-3 millióért is.
Végre elérkeztünk a grillszezonhoz, amikor hajlamosak vagyunk mindent rádobni a forró rácsra ami szembejön. De ez koránt sem biztos, hogy jó ötlet. Hatalmas károkat is okozhatunk!
Sokak számára a grillezés egy időjárástól független hobbi, azonban a legtöbben mégis inkább kellemes, napsütéses időben és tavasztól őszig gyújtják be a lángokat.
Nyáron különösen érdemes ügyelni az élelmiszerbiztonságra: hogyan készítjük el és tároljuk az élelmiszereket, ételeket.
Kiderült, mindent kell tenni azért, hogy sütögetés közben még véletlenül se gyulladjon ki az erdő, a kertes ház vagy éppen az erkély.
Nagy meglepetést hozott a nagy grillfelmérés. Itthon legszívesebben sajtot teszünk a grillrácsra, de a húsok mellett a legjobb 5 közé került még gomba és cukkini is.
Elérkezett a nyári időszak, amikor elővehetjük kedvenc grill- vagy barbecue sütőinket, és az ezekhez tartozó extrém receptjeinket.
A jó idő beálltával pedig egyre gyakrabban kerülnek elő a sütők. A legtöbben azonban durva vegyszerekkel szabadulnak meg a legkeményebb szennyeződésektől.
Mutatjuk, hogy süti Széll Tamás a tökéletes hamburgerbucit.
Hobbi, művészet, bármi is legyen a grillezés vagy BBQ életérzés sokaknak nem pénzkérdés. Nem árt azonban az anyagi oldalával is tisztában lenni a vállalkozásnak, és jól választani.
Minden tökéletes grillezést egy alapos (bevásárló)lista készítése előzőn meg, de elég időt kell hagyni a pácoláshoz, a szén felizzásához is. Sok múlhat az időzítésen.
Neked ezek közül mennyi van otthon?