A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?
Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.
Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.
Egy színész- és operaénekesnő naplójában találták meg a ma már híres receptet, ami sokunk kedvencévé vált.
Az újévre mindenki szerencsét, egészséget, bőséget és egy kis jó kedvet szeretne. A HelloVidék elhozta hát azt az alapanyagot, amivel ez sokak szerint egy csapásra sikerülhet.
A hentes tokányt klasszikus menzaételnek csúfolják, mégis az egyik legjobb magyar fogások egyike.
A kutyának sem adnak ilyen felvágottat nyugaton.
A konyhafőnök három finalistájából ketten is azon törik a fejüket, hogy a korábbi munkájuk mellett gasztronómiával is elkezdjenek foglalkozni. Vállalkozásba fogni azonban nehezebb, mint azt elsőre gondolnánk, ezért a kellő tapasztalat nélkül könnyen földbe állhat a cégünk, vagy esetleg arra kényszerülünk, hogy eladjuk a cégünket. Vajon a magyar gasztroforradalom elég hátszelet ad Gáspár Beának és Nagy Ervinnek a sikeres vállalkozáshoz?