Mélyponton a vidéki disznótartás: kihalófélbe lévő luxuscsemege lett az igazi disznósajt
Mi a titka az igazi magyaros disznósajtnak? Hogyan készítik manapság? A vasi Rácz majorban erre is kerestük a választ.
Mi a titka az igazi magyaros disznósajtnak? Hogyan készítik manapság? A vasi Rácz majorban erre is kerestük a választ.
Megkóstolnád a Balaton szépségverseny-díjas kocsonyáját? Imádod a hamísítatlan magyaros disznóvágások hangulatát? Nosza, itt a soha vissza nem térő alkalom, irány a magyar tenger!
Nem semmi, micsoda extrával rukkoltak elő az écsi hagyományőrzők: saját kolbásztöltő indulót írtak az idei évre! Hallgassátok meg, milyen lett ez a vidám, disznóvágáshoz illő videót fabrikáltak!
„Együtt vették, együtt ették” – szólhatna az alsónánai disznótor szlogenje, miután a falu nagyot gondolt, és vásárolt egy méretes malacot. Videón, mekkora ramazurit csaptak!
Három élvezetes nap a Fenyőharaszt Kastélyszállóban, amelyek során a magyar gasztronómia és hagyományok, valamint az aktív pihenés élményeit egyaránt megélhetjük
Három élvezetes nap a Fenyőharaszt Kastélyszállóban, amelyek során a magyar gasztronómia és hagyományok, valamint az aktív pihenés élményeit egyaránt megélhetjük
A disznóvágások ideje november 30-tól, disznóölő Szent András napjától kezdődtek és februárig tartottak vidéken, de az biztos, hogy nem telt el tél nélküle faluhelyen. A jó hír az, hogy a disznótoros finomságok otthon is elkészíthetőek.