21 °C Budapest
A defocused police car sits behind crime scene tape with flashing lights at night.

Nem csillapodnak a kedélyek Andrew Tate körül: rosszul áll a szénája a sokak által gyűlölt celebnek

MTI
2024. augusztus 21. 15:34

Újabb bűnvádi eljárás indult Romániában a nemi erőszakkal és emberkereskedelemmel vádolt Tate fivérek ellen.

Újabb ügyben indult bűnvádi eljárás Romániában a nemi erőszak és emberkereskedelem gyanújával korábban már bíráság elé állított Andrew Tate brit-amerikai állampolgárságú influenszer és testvére, Tristan ellen. A szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) szerdán négy bukaresti és Ilfov megyei helyszínen - köztük a Tate fivérek Ilfov megyei rezidenciáján - tartott házkutatást. A vádhatóság közleménye szerint a bűnvádi eljárást bűnszövetkezet létrehozása, kiskorúak sérelmére elkövetett szexuális visszaélés, illetve emberkereskedelem és pénzmosás gyanújával indították.

A testvérpárt és feltételezett bűntársaikat 2022. december 30-án tartóztatták le először Bukarest Voluntari nevű elővárosában, tavaly júniusban pedig bíróság elé is kerültek Romániában, ahol nemi erőszakkal, emberkereskedelemmel és bűnszövetkezet létrehozásával vádolják őket. Az influenszer és testvére három hónapot töltött előzetes letartóztatásban, később házi őrizetbe kerültek, tavaly augusztus óta pedig hatósági felügyelet alatt állnak, és nem hagyhatják el Romániát.

A romániai vádirat szerint a Tate fivérek az általuk elcsábított fiatal lányokat egy Bukaresthez közeli villában tartották fogva, szexuális tartalmú videók készítésére kényszerítettek őket, amelyeket feltöltöttek az internetre, ebből pedig jelentős bevételük származott. Az egykori kickboxos Tate fivérek bejegyzéseit több millióan követik az X-en, ahol rendszerint luxuskörnyezetben jelentek meg, drága autókat vezetnek, és nőkön gúnyolódó tartalmakat osztanak meg, romániai büntetőperüket pedig nemzetközi médiafigyelem kíséri.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 12. csütörtök
Mária
37. hét
Szeptember 12.
Programozók napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?