14 °C Budapest
Ascot, 2022. június 16.Anna brit királyi hercegnõ (b) és a lánya, Zara Tindall hintón a versenypályára érkezik az ascoti derbi harmadik napján, a hölgyek napján 2022. június 16-án. Az ötnapos lóverseny a brit társasági élet egyik legfontosabb eseménye.MTI/EPA/Andy Rain

Friss hírek jöttek III. Károly húgáról: így van most a megsérült Anna hercegnő

2024. június 26. 18:33

A hercegnő, aki Gloucestershire-ben sétálva kisebb fejsérüléseket szenvedett egy lóval történt incidens során, jól gyógyul, és "lassan, de biztosan" halad előre a felépülés útján - közölte férje, Sir Tim Laurence admirális, miután meglátogatta őt a bristoli Southmead kórházban - jelentette a The Guardian.

A királyi hercegnő, aki egy ló okozta fejsérülés miatt lábadozik, "lassan, de biztosan" javul - közölte férje. Sir Tim Laurence admirális. Beszámolt arról is, hogy látogatást tett Annánál a bristoli Southmead kórházban, ahol második éjszakáját töltötte és továbbra is megfigyelés alatt áll agyrázkódás miatt. A hercegnő vasárnap este szenvedett balesetet a gloucestershire-i Gatcombe Park birtokán - erről a Pénzcentrum is beszámolt.

Laurence két órát töltött feleségével. Amikor arról érdeklődtek, hogy hogy van a hercegnő, azt válaszolta: "Jól van." Hozzátette még, hogy "csak néhány apróságot" hozott neki otthonról. Kiemelte továbbá, hogy a hercegnő jól gyógyul és mindketten hálásak az orvosi csapatnak és a kórházi személyzetnek az ellátásért. Megköszönte a mentőszolgálat munkáját is és azt mondta, sokat jelentenek számukra az emberek kedves üzenetei.

Az esetről mindazonáltal még mindig keveset lehet tudni. Anna hercegnő állítólag nem emlékszik pontosan arra, mi történt, de úgy vélik, hogy egy ló okozhatta a balesetet. Annyi biztos, hogy a kórházba szállítás előtt mentőautó és mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

A Buckingham-palota szerint a hercegnő várhatóan gyorsan fel fog épülni. Laurence mellett a hercegnő gyermekei is jelen voltak a birtokon, és elkísérték őt a kórházba. Bár eredetileg Kanadába tervezett utazni ezen a héten, az orvosok tanácsa alapján ezt elhalasztották, és konzultálnak a kanadai kormánnyal az út átütemezése érdekében. Ugyanígy nem vett részt a hercegnő azon a díszebéden sem, amelyet a Londonba épp most látogató japán császári pár tiszteletére adtak Londonban, valamint semmilyen eseményen, ami ehhez a látogatáshoz köthető.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

címlapi kép: Andy Rain, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 29. vasárnap
Mihály
39. hét
Szeptember 29.
A siketek világnapja
Szeptember 29.
Tengerészeti világnap
Szeptember 29.
A fehér kendő napja
Szeptember 29.
A szív világnapja
Szeptember 29.
A Szentírás vasárnapja
Szeptember 29.
Nemzetközi kávé nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 28. 19:20