11 °C Budapest
Cropped shot of young Asian woman grocery shopping in supermarket, shopping for fresh bakery and reading the nutrition label at the back of a packaged bread. Routine shopping. Healthy eating lifestyle

Megdöbbentő, ami a Lidl pékáruiról kiderült: ezt kevesen gondolták kedvenceikről

2024. szeptember 5. 19:33

A Lidl jelentős előrelépést tett a bolti pékségek piacán az Egyesült Királyságban. A Kantar adatai szerint a diszkontlánc 18,2%-os piaci részesedésével megelőzte a Tescót, és ezzel az ország legnagyobb bolti pékség-üzemeltetőjévé vált - írta meg a BritishBaker.

Holly Bleach, a Lidl beszerzési vezetője a Brit Sütőipari Társaság konferenciáján kiemelte a pékáruk fontosságát. "Az Egyesült Királyságban a pékségek üzletekben való kiemelkedő szerepének köszönhetően igazán sikeresek vagyunk a pékségek terén" - mondta.

A Lidl az elmúlt hónapokban számos újítást vezetett be pékségeiben. Új termékcsaládokat mutattak be, promóciós tevékenységeket végeztek, és új merchandising-koncepciókat alkalmaztak az üzletekben. A vállalat alapkínálata 40 termékcsaládból áll, amelyből egy tipikus üzletben 35-37 található meg. Az izgalom fokozása érdekében a Lidl bevezette a "különleges vendégek" koncepciót. Kéthetente két új termék kerül a polcokra, amelyek négy hétig maradnak.

A különleges vendégek csodálatos játszótérként szolgálnak az új innovációk kipróbálására

- magyarázta Bleach. A Lidl nagy hangsúlyt fektet a minőségre és az innovációra. Bleach kijelentette: "Az, hogy diszkont vagyunk, nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kötünk a minőség terén - számunkra ez a legfontosabb." A vállalat a Lidl Plus hűségalkalmazást is felhasználja a pékség népszerűsítésére. Az alkalmazás felhasználói különböző kedvezményeket és akciókat érhetnek el, ami növeli a pékáruk értékesítését és csökkenti a veszteséget.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Leállt a Lidl kedvezményeket, kuponokat érvényesítő alkalmazása, a rendszer hibaüzenetet jelez - szúrta ki a Pénzcentrum. Egyelőre nem tudni, mikor áll helyre a probléma, ha azoban tartós marad, akár több ezren is bukhatják futó kedvezményeiket. Eközben a nemzetközi sajtó arról ír, hogy a Lidl áruházlánc jelentős változtatásokat hajtott végre vásárlói alkalmazásában, melynek célja, hogy több vásárlót ösztönözzön hűségprogramjához való csatlakozásra. Azt egyelőre nem tudni, hogy a nemzetközi fejlesztés összefüggsében van-e a Magyarországon felmerült technikai problémával. Cikkünk megjelenése után megszólalt a Lidl Magyarország a technikai problémával kapcsolatban.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 16. hétfő
Edit
38. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 15. 21:03