13 °C Budapest
Iskolai felszereléseket vásároló nő

Erre figyelnek a családok az iskolakezdés előtt: tízezreket lehet spórolni, ha okosan csináljuk

2024. augusztus 30. 14:06

Jövő héten már itt a szeptember és az iskolakezdés, így nem meglepő, hogy nagyban készülnek a családok az iskolába való visszatérésre. Befutottak már az iskolakezdő akciók, és mindenki igyekszik a lehető legjobb áron lecsapni a suli fontos holmijaira: például táskákra, tolltartókra, számológépekre. A keresésekből kiderül, hogy már pár ezer Ft-ból be lehet szerezni mindent, de lehet tízezreket is költeni.

A legfontosabb talán egy kényelmes, nem túl nehéz iskolatáska, amiben elég hely van ahhoz, hogy minden holmi – főleg a tankönyvek – bekerüljenek. Az Árukereső.hu-n böngészve kiderül, hogy 3 ezer Ft-ért már lehet találni egy jó hátizsákot, és egészen 90 ezer Ft-ig létezik kínálat. Mint minden termék esetében, itt is érdemes utánajárni az üzleteknek, ellenőrizni a visszajelzéseket és a szállítási költségeket.

A testnevelésórákról sem szabad megfeledkezni. Tornazsákot szintén pár ezer Ft-tól egészen 20-25 ezer Ft-ig lehet találni, de vannak pár tízezres szettek is, iskolatáskával, tornazsákkal és tolltartóval. Az ilyen csomagoknál érdemes megfontolni, hogy megvesszük-e a – sokszor egy tematikára épülő – pakkot, vagy összeválogatjuk, feltehetőleg olcsóbban a különböző elemeket.

Tolltartót már pár száz Ft-tól találni, de vannak üzletek, amelyek egészen 30 ezer Ft-ot is elkérhetnek. Az ebbe pakolható ceruzákat, tollakat, radírokat már 30-50 Ft-ért lehet venni, körzőket pedig párszáz forintért, de természetesen jóval magasabb árakat kérhetnek el a nagyobb márkák a minőségibb gyártmányokért – egy papírvonalzó például nem ugyanannyiba kerül, mint egy mágneses. Érdemes elgondolkodni az újratölthető és újrahasználható megoldásokon is, hogy elég legyen toll- és körzőbetéteket beszerezni később.

Füzeteket és füzetborítókat is lehet találni már 30-50 Ft-ért, míg a komolyabb, strapabíróbb, vastagabb jegyzetfüzetek már 10-15 ezer Ft-ba is kerülhetnek. Érdemes átgondolni azt is, hogy melyik órán mennyit kell jegyzetelni, és hogy mennyire fontos, hogy időtálló jegyzetek szülessenek.

A kényelmesebb, gyorsabb számoláshoz jó lehet egy számológépet venni, amit szintén párszáz Ft-ért lehet vásárolni, de egészen 80 ezerig találni eszközöket. Egy remek számológép megkerülhetetlen része nemcsak a matekóráknak, hanem a házifeladatok elkészítésének is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az Árukereső.hu számos dologgal segíti a szülők keresését. A termékeket lehet ár, illetve akció szerint is rendezni, ahogy értékelések alapján is. A korábban említett árdiagram segít meghatározni, hogy milyen módon változtak az árak a termék listába vétele óta. A lista aljára görgetve kapcsolódó termékek is fel vannak tüntetve, ami segíthet beválogatni a hiányzó apróságokat, hogy teljes legyen a sulicsomag. Bizonyos termékeket közvetlenül az Árukereső.hu-ról lehet megvásárolni, ami megkönnyíti a folyamatot és nagyobb eséllyel garantálja a minőséget és a sikeres tranzakciót.

Az érdeklődés egyébként a keresésekben is megnyilvánul. Az elmúlt hónapban háromszorosára nőtt a tolltartók, több mint 2,5-szeresére az uzsonnásdobozok, és több mint kétszeresére a hátizsákok, iskolatáskák és ceruzák iránti érdeklődés. Az Árukereső.hu egyébként dedikált felülettel várja a fogyasztókat, akik a termékek képeire kattintva a legjobb árakkal találkozhatnak.

Érdemes tehát termékenként és folyamatosan böngészni az Árukereső.hu-t, hogy a lehető legjobb áron csapjunk le a legjobb termékekre. Lehet, hogy az üzletekben található csomagok vonzónak tűnhetnek, de a tudatos vásárlással több ezer Ft-ot spórolhatunk úgy is, hogy ne menjen a minőség rovására.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 14. szombat
Szeréna, Roxána
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?