A kínai gazdasági lassulás miatt egyre többen fordulnak a használt luxuscikkek felé, miközben a fogyasztói árak csökkenése deflációs nyomást okoz az országban.

Idén közel 90 magyar élelmiszert díjaztak a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenyének számít – írja a HelloVidék.
A Csíz Sajtműhely Baracskai Öreg sajtja és a Nativus szarvasgombás szarvasszalámija a legmagasabb elismerésnek számító 3 csillagot szerezték meg a világ egyik legnagyobb és legszigorúbb gasztronómiai versenyének számító Great Taste Awards-on. Ennek apropóján a portál Kun Anita sajtmesterrel, a Csíz Sajtműhely alapítójával beszélgetett arról, hogy melyek a legnépszerűbb termékeik illetve arról, többnyire hova szállítják ezeket. Ha érdekel a teljes cikk, kattints a HelloVidék cikkére.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Vállalkozói álmok: egyre több magyar fiatal vált alkalmazotti létből saját üzletre
OTP Junior Piacralépők: tíz fiatal vállalkozó versenyez 10 millió forintos fejlesztési támogatásért.
-
Brutális hiba, ha egy munkáltató csak a fizetéssel akarja megtartani a dolgozóit: ez ma már kevés
Berta Pétert, a WHC Csoport ügyvezetőjét kérdeztük.


