Országszerte egyre súlyosabb a szárazság, a talaj felső fél métere az ország 90%-án kiszáradt, és mélyebb rétegekben is drámai a vízhiány. Hogyan óvjuk a fákat?

Idén közel 90 magyar élelmiszert díjaztak a Great Taste Awards-on, amely a világ egyik legnagyobb gasztronómiai versenyének számít – írja a HelloVidék.
A Csíz Sajtműhely Baracskai Öreg sajtja és a Nativus szarvasgombás szarvasszalámija a legmagasabb elismerésnek számító 3 csillagot szerezték meg a világ egyik legnagyobb és legszigorúbb gasztronómiai versenyének számító Great Taste Awards-on. Ennek apropóján a portál Kun Anita sajtmesterrel, a Csíz Sajtműhely alapítójával beszélgetett arról, hogy melyek a legnépszerűbb termékeik illetve arról, többnyire hova szállítják ezeket. Ha érdekel a teljes cikk, kattints a HelloVidék cikkére.
"Gyakori tévhit, hogy fenntarthatóan élni drága. (...) Pedig a fenntarthatóság sokkal gazdaságosabb" - Hegedűs Kristóf.
Egy fiatal közgazdász házaspár miért dönt úgy, hogy a budapesti életet hátrahagyva a Mátrába költözik, és megment egy 3,2 hektáros, kivágásra ítélt gyümölcsöskertet?
A környezettudatos, fenntartható életmód kialakítása mindannyiunk közös érdeke.
Anita a kislányának keresett használt télikabátot az online piacon, de a hatalmas kínálat ellenére sem találta meg, amit keresett. Így született meg a Ruhacsúszda ötlete.
-
Elég volt a zsúfolt tengerpartokból? Ez a város lehet a magyarok új kedvenc üdülőhelye
A forróság elől menekülve egyre többen választják a lengyel “coolcation” úticélokat.
-
Ezt nézik meg most a magyarok a hitelfelvételkor
Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy olvasóink mi alapján választanak hitelt.


