24 °C Budapest
Consumer, mother and girl shopping, in store and grocery to select items, happiness and purchase. Customer, mama and daughter in aisle, food groceries or shoppers in supermarket, products and talking

Rendkívüli változás jön az ALDI diszkontokban: elindult a tesztüzem, átalakul a bevásárlás

2024. augusztus 10. 14:24

Az Aldi Süd és az Instacart bejelentették, hogy kiterjesztik partnerségüket, melynek keretében az Instacart Connected Stores technológiája globálisan is elérhetővé válik. A két vállalat 2017 óta működik együtt az Egyesült Államokban, ahol az Instacart segítségével egynapos kiszállítást biztosítanak. Most azonban egy még átfogóbb digitális megoldáscsomaggal készülnek.

Az omnichannel (többcsatornás) stratégia lényege, hogy a vásárlók számára zökkenőmentes élményt nyújtson mind online, mind offline környezetben. Az Aldi Süd ezt kívánja erősíteni az Instacart Connected Stores technológiáinak bevezetésével.

Az In-Store mód lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy az Instacart alkalmazáson keresztül valós időben ellenőrizzék a készletet, válogassanak a termékek között és hozzáférjenek az aktuális akciókhoz. A Carrot Tags pedig egy pick-to-light rendszerrel segíti a termékek megtalálását: amikor a vásárló kiválaszt egy terméket az alkalmazásban, a megfelelő polccímke felvillan, így könnyen megtalálhatóvá válik. Az Aldi e-kereskedelmi átvételi megrendeléseinek egyszerűsítésére is használják majd az Instacart teljesítési technológiáját - írja az esmmagazine.com.

Ausztriában pedig már tesztelik az AI-alapú Caper Carts technológiát, melynek keretében az ún. intelligens bevásárlókocsik lehetővé teszik, hogy a vásárlók közvetlenül a kosárba helyezett termékeket kövessék nyomon egy digitális képernyőn. A kártyával fizetők számára külön "gyors sáv" áll rendelkezésre.

David McIntosh, az Instacart Connected Stores alelnöke szerint ezekkel a technológiai újításokkal még személyre szabottan és kényelmesebb vásárlási élményt tudnak nyújtani.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?