18 °C Budapest
A Lidl Silvercrest Jégkása-készítő gépe a Lidl Magyarország 27. heti akciós kiadványában (2024.07.20.)

Teszten a Lidl jégkásakészítő gépe: most kapható akciósan, megéri?

2024. július 23. 06:47

Tesztelték a Lidl jégkásakészítő gépét. A 27. heti akciós újságban, 11 111 forintért kínált Silvercrest háztartási kisgéppel alig 5 perc alatt elkészíthető a gyerekek egyik kedvenc jeges nyári édessége.

Az ALDI Németországban kapható pizzakemencéje után ezúttal egy a hazai Lidl diszkontokban kapható Silvercrest jégkásakészítőgépet tesztelte egy TikTok-er. A Lidl friss akciós újságjában is megtalálható jégkása-gépet meglehetősen pozitívnak értékelte a videót készítő hölgy.

Mint azt az alábbi videóban a tesztelő elmondta, a Lidl Silvercrest jégkása-készítő gép "engem abszolút meggyőzött, nagyon tetszett az állaga". A videó szerint a használata egyszerű, csak gyümölcslevet (esetleg szörpöt vagy akár friss gyümölcsöt) és jégkockát kell beletölteni; és mindössze 5 perc alatt elkészül vele a jégkása. Íme a tesztvideó:

@sz_szabina97

♬ In The Kitchen - Giulio Cercato

A Lidl 29. heti akciós újságjában megtalálható, 2 beállítható aprítási fokozattal bíró, nemesacél pengével megáldott gépet 11 111 Ft-ért lehet hazavinni akciósan július 20-tól. Mint az a termékleírásnál olvasható, a 30W teljesítményű jégkásagép kb. 1,1 liternyi jeges élvezetet tud egyszerre elkészíteni. Pozitívum, hogy az akciós kiadvány jelzése szerint van a termékre 3 év garancia.

Törnek előre a sajátmárkás termékek

Több mint 10 ezer válaszadó szerint a sajátmárkás termékek ma már nem csupán olcsóbb alternatívát jelentenek a fogyasztók számára, hanem sok esetben minőségi választást is - derült ki a Debreceni Egyetem és a Pénzcentrum közös, nagymintás felméréséből. Mint írtuk,

a kutatásban résztvevők 52,3%-a gondolta úgy, hogy a kereskedelmi márkás termékek minősége azonos a gyártói márkás termékek minőségével.

Így az sem meglepő, hogy a megkérdezettek 85,9%-a azt választotta, hogy kifejezetten keresi a kereskedelmi márkákat, hiszen ugyanazt a terméket alacsonyabb áron is megvásárolhatja kereskedelmi márkás termékként. A felmérés részletes eredményeit ide kattintva olvashatod el:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 18 990 380 forintot 20 éves futamidőre már 6,54 százalékos THM-el,  havi 139 249 forintos törlesztővel fel lehet venni a K&H Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az UniCredit Banknál szintén 6,54% a THM, míg a CIB Banknál 6,68%; a Raiffeisen Banknál 6,79%, az Erste Banknál 6,89%, az OTP Banknál pedig 7,84%. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Önálló Parkside mintaboltot nyitott a Lidl Budapesten

Alig egy hónappal ezelőtt, a Tudatos Vásárlók Egyesületének (TVE) tesztje nyomán mutattuk be, mit is tudnak a Magyarországon kapható fúró-csavarozók kéziszerszámok. A tesztek során 11 márka (Black+Decker, Bosch, Bosch Professional, DeWalt, Einhell, Lux, Makita, Parkside, Powerplus, Stanley Fatmax, Worx) 17 hazai boltokban és webshopokban megvásárolható akkumulátoros fúró-csavarozóját próbálták ki a TVE szakemberei. Érdekesség, hogy a sajátmárkás darabok, mint például a Lidl Parkside termékcsaládja is szépen teljesített a teszten.

Utóbbi diszkont-termék sikere is igazolja, hogy komoly potenciállal bírnak ezek a termékek. Így az sem nagy meglepetés, hogy a Lidl annyira bízik a márka népszerűségében, hogy már nem csak a Lidl diszkontokban kínálja azokat, hanem nemrég megnyitották első önálló Parkside mintaboltjukat is. A Parkside bemutatóüzlet július 11-én nyitott Biatorbágyon a Premier Outlet területén. Nagy kérdés, mit lép majd erre a nagy versenytárs, azaz az ALDI.

Mi alapján választanak a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül?

Sokan az egyetemi tanulmányaik megkezdésével párhuzamosan nyitják meg első lakossági folyószámlájukat, ezért a pénzintézetek rendkívül kedvező ajánlatokat kínálnak az új ügyfeleknek. Kutatásunkban arra keressük a választ, hogy milyen szempontok alapján választanak a családok és a fiatalok az elérhető diákszámla-konstrukciók közül. 

Create your own user feedback survey

Create your own user feedback survey

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 7. szombat
Regina
36. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?