3 éve nem robbantott ilyen akciót a Lidl: most ezt is visszahozták, tolonganak érte a vásárlók

3 éve nem robbantott ilyen akciót a Lidl: most ezt is visszahozták, tolonganak érte a vásárlók

2024. május 16. 19:03

2024. június 14-én 21 órakor a Németország-Skócia mérkőzéssel kezdődik Münchenben a 17. labdarúgó Európa-bajnokság, amely július 14-én a berlini Olimpiai Stadionban fejeződik be. A Lidl 3 éve nem látott húzással várja a focirajongókat (az utololsó Eb-t 2020-ról 2021-re halasztották a járvány miatt) az üzletekben, újra lehet gyűjteni a legendás focis kártyákat. 

A nyári foci Európa-bajnokság (EURO 2024) az egyik legjobban várt sportesemény az évben, amely rengeteg izgalmat és szórakozást ígér a futballrajongók számára. Az eseményt Németországban rendezik meg június 14. és július 14. között, 24 csapat részvételével, akik a kontinens legjobb válogatottjai között küzdenek majd meg a trófeáért.

Nyáron a magyar válogatott is részt vesz a Németországban megrendezésre kerülő versenyen. Sok fociszurkolónak nagy álma, hogy élőben láthassa országának válogatott csapatát harcba szállni a győzelemért, de ez nem olcsó mulatság. A jegyártól az ottani étel-italig és szállásig számos kiadással kell számolni. Korábban készítettünk egy körülbelüli becslést, hogy mennyivel kell kalkulálni az igazán lelkes rajongóknak.

Az sem véletlen, hogy számos bolt már hetek óta készül a az Eb-re és úgy próbálja optimalizálni termékkínálatát, hogy a vásárlók minél nagyobb kényelemben élvezhessék a a meccsek nézését. Ilyen termékek a tipikusnak számító nassolni való élelmiszereken túl (sör, perec, csipsz, csokoládé stb.) a televízió, különböző mezek, sminkek, labdák de a focis kártyák is. Idén a Lidl az első, ahol már a friss 20. heti újságban piacra is dobták a gyűjthető kártyákat. 

Kép forrása: 20.heti Lidl újság 

Minden elköltött 8 000 Forint után egy 3 kártyából álló csomagot adnak ajándékba. A gyűjteményben összesen 108 exkluzív kártya van. A kártyákhoz tartozó albumot a kasszavégeknél lehet megvásárolni 999 forintért. Külön kártyát is van lehetőség vásárolni az üzletben, a 3 darabos csomag 119 forintba kerül. Tehát ha valaki megvásárol 36 csomagot (4 284 forint), azzal nagy eséllyel sokáig tudja tölteni az albumot. Bár arra, hogy teljesen sikerüljön még így is kicsi az esély, mivel a csomagok tartalmai között átfedések vannak. 

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Kutatás: a kereskedelmi márkás termékek megítélése Magyarországon

A saját- avagy kereskedelmi márkák térhódítása kéz a kézben jár természetesen a fogyasztók árérzékenységével, amelyet egy-egy gazdasági válság, és a nyomában kialakuló egzisztenciális problémák csak még inkább tetéznek. Nagy kérdés ugyanakkor, hogy mindezek ellenére milyen is ezen olcsóbb, helyettesítő termékek megítélése a fogyasztók körében. A következő hetekben a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem közös, nagymintás felmérést végez, hogy kiderüljön, hogyan vélekednek a hazai vásárlók az ún. kereskedelmi/saját márkás, illetve a gyártói márkás termékekről.

Az alábbiakban arra szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki a kérdőívet, ezzel segítve munkánkat. A kutatás név nélküli és önkéntes, semmilyen visszakeresési lehetőséget nem tartalmaz, mindösszesen néhány percet vesz igénybe. A kutatás eredményeit a Pénzcentrum online felületén fogjuk közzétenni. Köszönjük, hogy részt veszel a kutatásban!

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

NEKED AJÁNLJUK
Ezen a szőnyegen jógázva már semmi sem választ el a természettől (x)

Gombából és növényi szálakból fejlesztett újgenerációs jógamatracot egy fiatal magyar csapat.

Tücsökfehérjéből készít proteinszeletet a magyar orvostanhallgató, a Cápák között befektetője is beszállt az üzletbe (x)

Ennek nincs is tücsök íze, ez a leggyakoribb visszajelzés a többféle ízesítéssel gyártott, tücsökfehérjével dúsított proteinszelet, snack és shake kapcsán.

A legnagyobb hazai filmfesztiválon mutatkozik be a közösségi finanszírozásból megvalósult kisjátékfilm

A Magyar Mozgókép Fesztiválon találkozhat először a közönség Králl Kevin “Melange”című kisjátékfilmjével.

Üzleti ötletek tesztelése: ezt kell tenned, hogy befutó legyen a kampányod a közösségi piactéren

Magyarországon az üzleti ötletek mintegy 6 százaléka jut el abba a fázisba, hogy jutalomalapú közösségi finanszírozási kampány indulhat rájuk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. július 4. csütörtök
Ulrik
27. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. július 3. 21:13
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem