Hatalmas újdonság: ilyen még nem volt Magyarországon

Pénzcentrum2012. augusztus 8. 16:01

A Sziget az évek során olyan nagy rendezvénnyé nőtte ki magát, hogy sokszor komoly gondot okoz az ismerősök és barátok megtalálása. Gyakran előfordul - főleg a zsúfolt koncerteken, a sokak által látogatott helyszínek közelében -, hogy akár órákig is keresik egymást az emberek. Idén azonban az elektronikus fizetésre alkalmas fesztiválkártyát össze lehet kötni a Facebook-kal, így bárki könnyedén megnézheti, hol járnak barátai.

A Metapay Fesztiválkártya internetes regisztrációja esetén lehetőség nyílik Facebook bejelentkezés használatára, amely utána összeköthető a Metapay Fesztiválkártya Facebook alkalmazással. Az alkalmazás a felhasználó hírfolyamába posztolja, hogy mikor és hol fizetett - a fizetés összegét a Metapay természetesen nem adja ki!

A Facebook-on való megjelenés csak az adott felhasználó hozzájárulásával történhet meg, azt előre engedélyezni kell, s bármikor fel lehet függeszteni! A Metapay Fesztiválkártya csak a lehetőséget biztosítja a szolgáltatás igénybevételéhez! Fontos ugyanakkor, hogy a felhasználók átgondoltan, tudatosan döntsenek a Facebook-on való megjelenés lehetőségéről, hiszen ezzel egy fontos személyes információt tesznek nyilvánossá!

 

Címkék: