2 milliárd felett az Ötöslottó főnyereménye: mutatjuk a számokat!

Pénzcentrum
2012. március 24. 12:23

Minden idők nyolcadik legnagyobb Ötöslottó-főnyereménye találhat ma este gazdára. Ezen a héten a tét 2 060 millió forint.

Friss! Az Ötöslottó 12. heti nyerőszámai
Az Ötöslottó nyerőszámai emelkedő számsorrendben a következők:
5, 44, 63, 73, 83

Kattints ide és nézd meg, elvitte-e valaki a főnyereményt!


A Szerencsejáték Zrt. a Pénzcentrum.hu-t úgy tájékoztatta: az Ötöslottó alapjátékok száma a várható főnyeremény halmozódásával jellemzően nő. Az átlagos heti játékszám körülbelül 3,5 millió, az elmúlt héten pedig több mint 5 millió alapjátékkal próbáltak szerencsét a játékosok. A legtöbb alapjátékot, több mint 14 millió darabot 2003 novemberében küldték be. Akciók (például különsorsolások) idején a szám tovább nő.

Ezen a héten a várható főnyeremény 2 060 millió forint, a rekorder Ötöslottó nyeremények sorában ez a 8. helyet foglalná el (egyetlen telitalálatos szelvény esetében).

Ma este valaki megynerheti a nyolcadik legnagyobb főnyereményt


Minden idők legnagyobb Ötöslottó főnyereménye, 5 092 890 758 forint 2003 novemberében talált gazdára. A tavalyi évben egyébként a jelenlegi nyereményhez hasonló összeget két alkalommal is nyertek az Ötöslottón: novemberben 1 milliárd 935 millió, júniusban 1 milliárd 934 millió forintot.

Meddig halmozódhat?

A Szerencsejáték Zrt. 1991-ben vezette be a halmozódást. A nyeremény maximum egy éven át halmozódhat (egyébként minden nyerőosztály, tehát a 4, 3 és 2 találatos is halmozódhat, a gyakorlatban azonban ez inkább az öttalálatos nyerőosztályra jellemző).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)


Amennyiben a halmozódás kezdő időpontjától számított 1 éven belül tartott utolsó sorsoláson sincs nyertes az adott nyerőosztályban, akkor a halmozódás véget ér, a halmozott nyeremény pedig felosztásra kerül.

Az Ötöslottó esetében az eddigi leghosszabb halmozódás 38 hét volt. Az eddigi utolsó telitalálat 2011. november 19-én született, és közel kétmilliárd forintot ért. A jelenlegi várható főnyeremény 18 hetes halmozódás után gyűlt össze.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 19. csütörtök
Vilhelmina
38. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. szeptember 18. 21:17