Díjazták a legjobb telefonos ügyfélszolgálatokat

Pénzcentrum2011. október 20. 18:03

Minden versenykategóriában az MKB Bank ügyfélszolgálata bizonyult a legjobbnak a GfK Hungária TOP 10 Call Center-díj ez évi kiírásán, kiérdemelve ezzel a "Best of Call Centers" minősítést.

Második ízben rendezték meg a lakossági ügyfélszolgálatok, a call és contact centerek versenyét - tájékoztatta a Pénzcentrum.hu-t a versenyt szervező GfK Hungária Piackutató Intézet. A TOP 10 Call Center-díj kiírásán a szolgáltatók ágazatonként mérettethették meg magukat az úgynevezett próbahívásos módszer segítségével. Ennek keretében felkészült próbavásárlók értékelik az általános ügyfélkezelés mellett a problémamegoldást, illetve a telefonos értékesítést.

Az előző év győztesei számára igen nagy volt a kihívás, vajon megtartják-e elsőségüket, vagy át kell engedjék a címet valamely versenytársuknak. A banki ágazatban idén az MKB volt az a bank, mely minden kategóriában első lett, elnyerve ezzel az ágazati Best of Call Centers címet. Az "általános ügyfélkiszolgálás" kategóriában a Raiffeisen Bank részben megőrizte első helyét, de meg is osztotta azt az MKB Bankkal.

"Nem pusztán a kondíciókban éleződik ki verseny a piacon: egyre jobban felértékelődik az ügyfelek kezelésének, problémáik gyors és hathatós megoldásának, a lényegi információk átadásának a jelentősége. Kiemelt hangsúlyt fektetünk az ügyfélélmény fejlesztésére, és örömmel konstatáljuk, hogy ennek sikerességét független kutatások is visszaigazolják" - hangsúlyozta dr. Balogh Imre, az MKB Bank üzleti vezérigazgató helyettese.

 

Címkék: