Zsíros magyar lánc terjeszkedik: felnégyeli a konkurenciát a Koppány

Magyar Nemzet2009. november 30. 09:17

A társaság ötödik kerületi üzletének ünnepélyes megnyitóján elhangzottak szerint aránylag rövid időn belül három új, kizárólag magyar termékeket árusító bolt megnyitását sikerült megvalósítania a Koppány Hús Hungaricum Kft-nek - írja a Magyar Nemzet.

A húsboltokat Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke nyitotta meg, aki szerint az új magyar lánc által kínált termékek az évszázados hagyományok ízeit idézik.

A tejtermékek, a húsáruk mind-mind magyar feldolgozóüzemekben, hagyományos eljárással készülnek. A Koppány Nemzeti Boltokban hazai szürkemarha- és bivalyhús, szalámi, felvágott, mangalicakolbász, friss termelői tej, sajtok, fűszerek, mézek, lekvárok, ivólevek, pálinkák és borok is kaphatók.

A bolthálózat atyja Megyesi Zoltán gazdálkodó, aki szerint a magyar termékek eladása egyben hazai munkahelyeket is teremt a családi gazdaságoknak és a feldolgozóknak. A Koppány Hús Hungaricum Kft. az üzletek nyitása mellett szürkemarha, mangalica és a bivaly húsának feldolgozásával is foglalkozik.

Címkék: