13 °C Budapest
Balatonfüred, 2024. március 28.A Balatoni Hajózási Zrt. (Bahart) Tihany elnevezésû új kompja a balatonfüredi kikötõben a 178. balatoni hajózási szezon elsõ napján 2024. március 28-án. A kormány döntése alapján a cégnél több mint hatmilliárdos tõkeemelés történt, ez tette lehetõvé a több mint 5 milliárdos beruházást, amelynek révén a tesztüzem után két új komp és két új katamarán állt forgalomba.MTI/Bodnár Boglárka

Komoly hírt kaptak a magyar családok: a 2024-es őszi szünetről van szó, ennek sokan fognak örülni

2024. október 26. 08:29

Az őszi szünet alatt is folytatódik a balatoni hajózás, így október 26. és november 3. között számos sétahajó és menetrendi járat várja az utasokat. Az új katamaránok mellett a nosztalgikus Kelén hajó is újra vízre száll Balatonfüreden.

„Örömmel értesítjük kedves Utasainkat, hogy az iskolai őszi szünet alatt, október 26. és november 3. között továbbra is lehetőség lesz balatoni hajózásra!” – olvasható a Balatoni Hajózási Zrt. honlapján. A cég a 178. hajózási szezonját október 23-án zárta le hivatalosan.

Mint közölték, az őszi szünet idején Siófokon, Balatonfüreden és Keszthelyen naponta négy alkalommal indul sétahajó:

  • 11:00,
  • 12:30,
  • 14:00
  • és 15:30 órakor.

Emellett október 26–27. és november 1–2–3. napjain, hétvégén és ünnepnapokon menetrendi járatok is közlekednek a Balaton legforgalmasabb útvonalain. Hajók indulnak a Siófok–Balatonfüred–Tihany és a Fonyód–Badacsony vonalon, valamint 15:00 órakor sétahajóra is felszállhatnak az érdeklődők Badacsonyban.

Az új katamaránok is úton lesznek: a Balaton katamarán Siófokon indít sétahajókat, míg a Tomaj katamarán a Siófok–Balatonfüred–Tihany útvonalon közlekedik. Balatonfüreden a Kelén nosztalgiahajó is visszatér.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Bodnár Boglárka, MTI/MTVA

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 26. szombat
Dömötör
43. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?