14 °C Budapest
Agyad eldobod: ennyibe kerül 5 nap Sárváron egy 4 fős családnak az októberi hosszú hétvégén

Agyad eldobod: ennyibe kerül 5 nap Sárváron egy 4 fős családnak az októberi hosszú hétvégén

2024. október 6. 13:04

Az október végi hosszú hétvégék tökéletes lehetőséget nyújtanak egy rövid családi kiruccanásra. Ha belföldi pihenésre vágysz, Sárvár ideális úti cél lehet gyógyfürdőjével és környékbeli izgalmas látnivalóival. Cikkünkben megvizsgáltuk, mennyibe kerülne egy négytagú család számára egy hosszú hétvége Sárváron, beleértve a szállást, a fürdőbelépőket és az étkezést.

A közelgő október 23-i és november 1-i munkaszüneti napok remek alkalmat kínálnak egy családi kiruccanásra, akár 4-5 napra is. Bár a belföldi árak ilyenkor emelkedhetnek, mégis megéri felfedezni Magyarország gyógyfürdőit. Harkány után nézzük meg, mennyibe kerülne egy családi utazás a népszerű Sárvárra, ahol nemcsak a fürdő nyújt kikapcsolódást, hanem a város körüli látnivalók is!

A Sárvár gyógy- és wellnessfürdője régóta népszerű célpont a családok körében. Egy négytagú családnak, két felnőttnek és két gyermeknek a fürdőbelépő ára 22 600 forint egy napra​, kettőre 45 200 forint. A fürdő élményrészlege és a gyógyvizes medencék mellett a gyerekeket élménymedencék és csúszdák várják.

Szállásárak Sárváron

Az őszi hosszú hétvégére többféle szálláslehetőség is elérhető. A négycsillagos Spirit Hotel Thermal Spa egyik legnépszerűbb választás a városban, ahol egy öt éjszakás tartózkodás reggelivel és vacsorával együtt 650 000 forintba kerül egy négytagú családnak. Ha olcsóbb szállást keresünk, akkor apartmanokat is találhatunk: például egy jól felszerelt apartman 5 éjszakára 120 000–180 000 forint között mozog​.

Étkezési lehetőségek és árak Sárváron

Sárváron és környékén több jó étterem közül válogathatunk. Az egyik legjobbnak számító étteremben, a Vadkert Majorban, egy négytagú család 30 000 forint körüli összeget hagyhat egy ebéd vagy vacsora során. Az árak leveseknél 1500-2000 forint, főételeknél 4000-6000 forint között mozognak​.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Egy négytagú család számára egy hosszú hétvége Sárváron a következőképp alakulhat:

  • Szállás (5 éjszaka): 120 000–650 000 forint
  • Fürdőbelépő (2 nap): 45 200 forint
  • Étkezés (napi két étkezés): 60 000 forint

Ez összesen 225 200–755 200 forintba kerülne, attól függően, hogy luxushotelt vagy apartmant választunk. Az úti költségek és további szabadidős programok természetesen további kiadásokat jelenthetnek.

Címlapkép: Getty Images

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Járt már homoktövis szüreten? Most megteheti! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. október 6. vasárnap
Brúnó, Renáta
40. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?