17 °C Budapest
Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. szeptember 25.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. szeptember 25.)

2024. szeptember 25. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. szeptember 25., szerda.

Névnap

Eufrozina, Kende

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 394.25 Ft
CHF: 418.12 Ft
GBP: 472.43 Ft
USD: 352.23 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18725 Ft
MOL: 2668 Ft
RICHTER: 10770 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.09.26: Fátyolfelhők szűrik a napsütést, emellett északon, északkeleten időnként vastagabb is lehet a felhőzet. Ott elvétve előfordulhat kisebb eső, zápor, másutt csapadék nem valószínű. Sokfelé lesz erős, főleg a Dunántúlon és a főváros tágabb környezetében nagy területen viharos a délnyugati, déli szél. A minimum-hőmérséklet általában 8, 16, a csúcsérték 21, 28 fok között alakul.

2024.09.27: Az ország északnyugati, északi harmadán, felén változó vastagságú felhőtömbök vonulnak, arrafelé helyenként eső, zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Délkeletebbre kevesebb felhőre, jobbára napos időre lehet számítani. A déli, délnyugati szelet élénk, helyenként erős lökések kísérik. A hajnali 11, 20 fokról általában 24 és 30 fok közé emelkedik a hőmérséklet, de az északnyugati, északi harmadban helyenként ennél több fokkal hűvösebb is lehet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A levegőminőség általában kedvezően alakul. (2024.09.25. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Térségünk fölött található hullámzó frontálzóna miatt mind a hideg- mind pedig a melegfrontra érzékenyek szervezetét megterheli az időjárás. (2024.09.24)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

Jelentem Mégsem
0 HOZZÁSZÓLÁS
Csak bejelentkezett felhasználó szólhat hozzá. Belépés itt!
Még nincsenek hozzászólások. Legyél te az első!
NEKED AJÁNLJUK
Ősi magyar hagyományokhoz nyúlhatnak vissza vidéken: ezzel felvehetik a kesztyűt a klímakrízissel

A legeltetés szó hallatán mindenkinek többnyire az alföldi legeltetés, a puszta, a Hortobágy jut eszébe, nem pedig a Balaton, vagy az erdős-fás-dombos vidékek.

Jártál már homoktövis szüreten? Most megteheted! (x)

Nyílt homoktövis élményszüretet hirdet augusztus-szeptemberre egy Tápió-vidéki, többszörösen díjazott gazda.

Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 25. szerda
Eufrozina, Kende
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?