17 °C Budapest
Sulking baby boy at the dinner table eating feeding baby kid

Alkalom szüli a tolvajt: mint az őrültek, úgy lopták a vendégek a tányérokat ebből a magyar hotelből

2024. augusztus 24. 17:03

Az alsópáhoki négycsillagos Kolping Hotel egyedi porcelán étkészlet gyermekeknek, azonban a hazai viszonylatban egyedülálló kezdeményezés kudarcba fulladt – írta a Spabook. A vendégek ugyanis tucatjával lopták az aranyos mintával ellátott tányérokat.

A Kolping legújabb kezdeményezése, hogy a gyermekek számára egyedi, Bobó figurával díszített porcelán étkészletet biztosítson az étkezésekhez, sajnos váratlan kudarcba fulladt - írja a lap. Az ötlet már régóta dédelgetett álom volt a gyermebarát hotel részéről, amelyet gondos tervezés és kiváló minőségű gyártás előzött meg. Hosszas keresés után Németországban találták meg azt a porcelán gyárat, amely biztosította az elképzelt minőséget, és a hotel grafikusai egyedi grafikával tették még különlegesebbé a tányérokat, tálkákat és bögréket. Az első napok izgatottsága azonban hamar csalódásba torkollt.

A büféasztalra kihelyezett 50 darab tányér közel fele nyomtalanul eltűnt. Az étkészletek nem törtek el, és nem kerültek vissza a konyhára sem. Egyszerűen eltűntek. A hotel vezetősége nem akar senkit sem gyanúsítani, mégis mély szomorúság övezi a helyzetet. "Nem láttuk jönni, ami ezután következett" – írják közösségi oldalukon. A vendégek számára azonban továbbra is lehetőség lesz megvásárolni a készletet a helyszínen, de az asztalokra már nem kerülnek vissza.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Moziest: új társasjáték filmrajongóknak (x)

A filmvilág szerelmeseinek nyújt különleges szórakozást egy új társasjáték, amely egyszerre teszteli a filmismereteket és teremt gyorsan oldott légkört baráti összejöveteleken.

Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 13. péntek
Kornél
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?