22 °C Budapest
Budapest, Hungary - March 13, 2021: Budapest public transport BKK Mercedes Conecto bus. Hungarian regional transportation.

Komoly változásokat jelentett be a BKK: minden budapesti tömegközlekedőt érint a dolog

2024. augusztus 21. 11:02

Ma és holnap is kell számítani forgalomkorlátozásra, valamint a közösségi közlekedést érintő változásokra a fővárosban - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

A Lánchidat, valamint a Műegyetem rakpartot egy irányban ma reggel 6 órakor nyitják meg a közúti forgalomnak - hívták fel a figyelmet. A Műegyetem rakpartot, illetve az Alkotmány utcát teljes szélességében csak pénteken a kora reggeli óráktól lehet használni - tették hozzá.

Közlésük szerint a forgalmi változások a közösségi közlekedést is érintik ma és holnap. Mint írták, a 15-ös autóbusz módosított útvonalon, a Nyugati pályaudvar érintésével jár, a 107-es autóbusz pedig a Budafoki út érintésével éri el a BudaPartot. A Várkert rakparton a 19-es és a 41-es villamosok szerdán déltől közlekednek eredeti, teljes útvonalukon.

A budai Várban fennmaradó korlátozások miatt a 16-os autóbusz továbbra sem közlekedik, a Széll Kálmán tér felől induló 16A és 116-os autóbuszok ma és holnap egész nap csak a Szentháromság térig járnak - közölte a BKK. Hozzátették, hogy a budai Vár a Deák Ferenc tér felől továbbra is a 216-os busszal érhető el.

A BKK azt javasolja az utasoknak, hogy az aktuális közlekedési rendről a társaság weboldalán tájékozódjanak.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Vállalkozást indítanál? Saját tőke nélkül is elindulhatsz, így vidd sikerre az ötleted

Az idén októberben harmadszorra elinduló Launchpad programról Kövesdi Gáborral, a Brancsközösség alapítójával beszélgettünk.

Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 12. csütörtök
Mária
37. hét
Szeptember 12.
Programozók napja
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?