17 °C Budapest
Sunny bright sky background

Vége a jó időknek, hétvégére visszatér a kánikula, már ma jelentős felmelegédsre számíthatunk

2024. augusztus 9. 07:15

Pénteken még több napsütésre számíthatunk, mint a héten korábban.

Pénteken több napsütésre számíthatunk, mint a hét ezt megelőző részében, de északkeleten és a nyugati határ közelében záporok és zivatarok is előfordulhatnak. Az északi-északnyugati szél több helyen élénk, néhol erős lökésekkel jár majd. A hőmérséklet hajnalban 14-21, délután 27-33 fok között alakul.

Szombaton napos, gyengén felhős idő várható, csapadék nem valószínű. Az északnyugati szél mérsékelt, de helyenként élénk lehet. A hőmérséklet hajnalban 12-20, délután pedig 29-35 fok között alakul.

Vasárnap szinte felhőtlen ég és zavartalan napsütés várható, csapadék sehol sem lesz. Az északnyugati szél helyenként megélénkülhet. A hőmérséklet tovább emelkedik, a csúcsérték 30-36 fok között várható, délkeleten lesz a legmelegebb.

Hétfőn marad a meleg és túlnyomóan napos idő. Csak északon és északnyugaton növekedhet meg kissé a fátyolfelhőzet, de csapadék nem várható. A légmozgás gyenge, mérsékelt lesz, délután 30-37 fokos hőség várható. Kedden is folytatódik a napos, száraz idő, többfelé élénkülhet a keleti-északkeleti szél, a csúcshőmérséklet 29-37 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. szeptember 10. kedd
Nikolett, Hunor
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?