31 °C Budapest
Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. július 17.)

Szerda reggeli túlélőcsomag: időjárás, hírek, árfolyamok, névnap (2024. július 17.)

2024. július 17. 07:45

Nem szeretnél lemaradni a hírekről, akciókról? Nem tudod követni az időjárásváltozást? Olvass el mindent egy helyen a Pénzcentrumon! Mutatjuk azokat az aktualitásokat, amelyekről érdemes tudni a mai napon. 2024. július 17., szerda.

Névnap

Endre, Elek

Friss hírek

Deviza árfolyam

EUR: 392.39 Ft
CHF: 402.67 Ft
GBP: 466.74 Ft
USD: 359.89 Ft

Befektetés, tőzsde

OTP: 18200 Ft
MOL: 2828 Ft
RICHTER: 9790 Ft

Országos középtávú előrejelzés

2024.07.18: Napos idő várható általában kevés gomolyfelhővel. Főleg az Északi-középhegység térségében és a Duna-Tisza-közén fordulhatnak elő záporok, zivatarok. Az északkeleti, északi szél időnként megélénkül, zivatar környékén erős, viharos széllökés is lehet. Hajnalban 17, 25, délután 30, 38 fok között alakul a hőmérséklet, délkeleten lesz a legmelegebb.

2024.07.19: Napos idő valószínű többnyire kevés gomolyfelhővel, és csak egy-egy zápor, zivatar fordulhat elő. Többfelé megélénkül az északkeleti, északi szél, de zivatarok környezetében erős, viharos széllökések is előfordulhatnak. Hajnalban 16, 25, délután 30, 37 fokra van kilátás.

JÓL JÖNNE 2,7 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 676 013 millió forintot igényelnél 84 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 47 769 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,10 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 47 901 forintos törlesztőt (THM 13,20%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Budapesti légszennyezettségi előrejelzés

A forgalmasabb csomópontokban az intenzív besugárzás hatására délutánonként az ózon, illetve este a nitrogén-oxid koncentrációja az egészségügyi határérték fölé emelkedhet. (2024.07.17. szerda éjfélig)

Orvosmeteorológiai előrejelzés

Kedden tetőzik a hőség, amely mindenki szervezetére komoly stresszt gyakorol. Ilyenkor fontos odafigyelni az elveszített folyadék és az izzadással távozó sók pótlására. Érdemes a szervezetünk terhelését átmenetileg megszüntetni – akár vízparton, de 1-2 óra eltöltése klimatizált helyen is sokat segíthet. (2024.07.16)

Akciók

Ugye te is szívesebben vásárolsz be akciósan friss csirkemellből, idényzöldségekből, tojásból, tejből? Szeretnéd tudni, melyik boltban kapod meg féláron a sertéskarajt? Lapozz bele a Pénzcentrumon a Spar, Interspar, Tesco, Auchan, Lidl, Aldi és a Diego akciós újságjaiba! Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, kattints!

NEKED AJÁNLJUK
Te is szégyenlős vagy a szaunában? Itt a megnyugtató megoldás! (x)

Van, aki meztelenül, törölközőbe csavarva kényelmetlenül érzi magát, míg szintetikus anyagból készült fürdőruhában beülni a gőzbe több okból sem szerencsés.

Nemes Jeles László Napszállta című filmje óta nem volt ilyen a hazai mozikban: óriási siker a magyar Kickstarteren

A Fekete pont című film kampánya hatalmas sikert aratott a Brancs közösségi finanszírozási platformon, amely minden előzetes várakozást felülmúlt.

Ezt a különleges térképet nem árt, ha megveszed a gyereknek iskolakezdésre

A legkisebbek számára is érthetővé és elérhetővé tenné a tudományt a korábban a NASA-ban is dolgozó Hargitai Henrik bolygó- és felszínalaktan-kutató.

Ilyen zseniális ötletekről pitchelnek majd a fiatalok a kezdő vállalkozóknak szóló verseny döntőjében

72 csapat regisztrált arra a befektetői pitch versenyre, amelynek döntőjét augusztus 3-án rendezik Budapesten a IV. Mindset Meetup keretében.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. augusztus 27. kedd
Gáspár
35. hét
KONFERENCIA
Tovább
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
A magyar Real Estate Agent találkozó a Kalmárok közreműködésével
Future of Finance 2024
Mi lesz a szerepe a pénzügyekben az AI-nak?
Sustainable World 2024
Zöld finanszírozási lehetőségek, befektetési döntések, ESG megfelelés
EZT OLVASTAD MÁR?